Glass Onion: Νέα ματιά από το Knives Out 2 με Ελλάδα και Daniel Craig (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τα παρασκήνια και όχι μόνο
04 Δεκεμβρίου 2022 19:15
Glass Onion: Νέα ματιά από το Knives Out 2 με Ελλάδα και Daniel Craig (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε ένα ακόμη βίντεο στη δημοσιότητα από το Glass Onion: A Knives Out Mystery (Glass Onion: Στα Μαχαίρια 2), το οποίο έχει για άλλη μια φορά άρωμα Ελλάδας και μπόλικο μυστήριο.

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο καινούργιο trailer, αλλά για ένα βίντεο τριών λεπτών που θέλει να σας πάει πίσω στα παρασκήνια με τον σκηνοθέτη Rian Johnson, τον Benoit Blanc του Daniel Craig και άλλων χαρακτήρων. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το νέο φιλμ του franchise θα σας μεταφέρει αυτή τη φορά στην Ελλάδα για τη νέα του ιστορία, η οποία αναμένεται για άλλη μια φορά ανατρεπτική.

Οι ηθοποιοί μιλούν για την εμπειρία τους με το 2ο κεφάλαιο, ενώ παράλληλα βλέπουμε και κάποια πλάνα που δεν είχαν δει τα φώτα της δημοσιότητας στο παρελθόν. Επίσης, θα δείτε σε αυτό το βίντεο ότι ο τίτλος “Glass Onion” μόνο τυχαίος δεν είναι και έχει πολλές διαφορετικές σημασίες για τη συνέχεια του Knives Out.

Το απίθανο και υπέρλαμπρο cast απαρτίζουν οι εξής: Daniel Craig ως Benoit Blanc, Kathryn Hahn ως Claire Debella μια υποψήφια γερουσιαστής και κυβερνήτης, ο Dave Bautista ως ο σταρ του YouTube Duke Cody, η Janelle Monae ως Cassandra Brand, μια επιχειρηματίας στο χώρο της τεχνολογίας, η Jessica Henwick ως Peg, ο Leslie Odom Jr. ως Lionel Toussaint επιστήμονας στο πλευρό του Miles, η Kate Hudson ως την σχεδιάστρια μόδας Birdie Jay, και η Madelyn Cline ως τη φίλη του Duke ονόματι Whiskey. Θα συμμετέχουν επίσης οι Ethan Hawke και Jada Pinkett Smith αλλά σε άγνωστους μέχρι στιγμή ρόλους.

Knives Out 2: Το νέο trailer ξεφλουδίζει ένα τρελό μυστήριο με φόντο την Ελλάδα

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα των δύο επερχόμενων ταινιών του Knives Out franchise (Το Glass Onion και το Knives Out 3) σε ένα mega-deal ύψους $450 εκατομμυρίων. Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα συγκεκριμένα στις Σπέτσες και στο Πόρτο Χέλι. Δόθηκε επίσης και μια σύντομη σύνοψη του Glass Onion:

Στη συνέχεια της ταινίας "Στα Μαχαίρια" (2018) του Ράιαν Τζόνσον, ο ντετέκτιβ Μπενουά Μπλαν ταξιδεύει στην Ελλάδα για να εξιχνιάσει ένα μυστήριο που περιλαμβάνει ένα νέο καστ γραφικών υπόπτων.

Το Glass Onion: A Knives Out Mystery (Glass Onion: Στα Μαχαίρια 2) θα κυκλοφορήσει στις 23 Δεκεμβρίου 2022 μόνο στο Netflix.