Η νέα ταινία “Μια Νύχτα στο Μουσείο” έρχεται στο Disney+ πλήρως μεταγλωττισμένη (TRAILER)

Σε λίγες μέρες στη διάθεσή σας
03 Δεκεμβρίου 2022 13:19
Η νέα ταινία “Μια Νύχτα στο Μουσείο” έρχεται στο Disney+ πλήρως μεταγλωττισμένη (TRAILER)

Μία νέα ταινία στο δημοφιλές σύμπαν του “Night at the Museum” πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε πολύ λίγες μέρες στο ελληνικό Disney Plus. Ο λόγος γίνεται για το Μια Νύχτα στο Μουσείο: Ο Καμουνρά Επιστρέφει (Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again), το οποίο είναι ένα animated φιλμ που έχει επιμεληθεί ο Matt Danner, σε σενάριο των Ray DeLaurentis και William Schifrin.

Η οικογενειακή ταινία υπόσχεται μία μεγάλη περιπέτεια γεμάτη φαντασία που είναι ό,τι πρέπει για να τη δείτε μέσα στην εορταστική περίοδο. Μάλιστα, το φιλμ θα καταφθάσει πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά και αυτό σημαίνει ότι είναι κατάλληλη να την παρακολουθήσουν και μικρά παιδιά.

Η σύνοψη της ταινίας σύμφωνα με το Disney+:

Στο «Μια Νύχτα στο Μουσείο: Ο Καμουνρά Επιστρέφει», ο Νικ Ντέιλι ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του ως νυχτοφύλακας στο Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και είναι εξοικειωμένος με το αρχαίο δισκίο του μουσείου που ζωντανεύει τα πάντα όταν δύει ο ήλιος. Αλλά όταν ο μανιακός ηγεμόνας Καμουνρά δραπετεύει, εναπόκειται στον Νικ να σώσει το μουσείο μια για πάντα.

Το Μια Νύχτα στο Μουσείο: Ο Καμουνρά Επιστρέφει (Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again) θα κάνει πρεμιέρα στο ελληνικό Disney Plus στις 9 Δεκεμβρίου.