Star Wars: Ήταν αυτό tease της Daisy Ridley για επιστροφή ως Rey; (ΦΩΤΟ)

Φωτιά στις φήμες περί επιστροφής της έβαλε η σταρ της sequel τριλογίας
03 Δεκεμβρίου 2022 12:17
Star Wars: Ήταν αυτό tease της Daisy Ridley για επιστροφή ως Rey; (ΦΩΤΟ)

Φωτιά στις φήμες περί επιστροφής της στο σύμπαν του Star Wars έβαλε η ηθοποιός Daisy Ridley μέσα από τα social media. 

Σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις της στα Stories του Instagram ανέβασε μια φωτογραφία, όπου φαίνεται να βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία της Lucasfilm, καθώς στέκεται μπροστά σε ένα άγαλμα του Yoda. Τη φωτογραφία δε συνόδευσε καμία απολύτως λεζάντα, αφήνοντας να εννοηθεί περαιτέρω ότι πρόκειται για ένα teaser ότι θα επιστρέψει ως Rey Skywalker. 

To ότι υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από τους fans τους Star Wars να δουν τις επόμενες περιπέτειες των Rey, Finn (John Boyega) και Poe Dameron (Oscar Isaac) υπάρχει, αλλά οι fans δείχνουν να απολαμβάνουν την τηλεοπτική πλευρά του σύμπαντος με σειρές που έχουν ενώσει τους θαυμαστές όπως το "The Mandalorian" και το πρόσφατο "Andor". 

Δείτε τη φωτογραφία

Πάντως με το χαμό που προκλήθηκε, η 30χρονη σταρ έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως πρόκειται απλά για μια επίσκεψη για φαγητό στα γραφεία της Lucasfilm και πως "τίποτα πικάντικο δεν τρέχει παρασκηνιακά" σχετικά με το μέλλον της στο Star Wars.

Αν η ιστορία μας έχει δείξει κάτι σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι πως τις περισσότερες φορές οι ηθοποιοί αναγκάζονται να λένε ψέματα αλά Andrew Garfield πριν το Spider-Man: No way Home. 

Η ιστορία της Rey, άλλωστε, στο Star Wars: The Rise of Skywalker είχε δείξει πως δεν τελειώνει αλλά αρχίζει ένα καινούργιο κεφάλαιο, καθώς με το νέο της κίτρινο lightsaber πιθανότατα να εκπαιδεύσει μια νέα γενιά Jedi και να ξαναχτίσει το Τάγμα των Jedi.

Εάν μια από τις νέες Star Wars ταινίες που αναπτύσσονται αφορούν μια ταινία με τους χαρακτήρες της sequel τριλογίας μένει να φανεί.