God of War: Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τηλεοπτικός Kratos στη σειρά της Amazon

O Christopher Judge βάζει από μόνος του υποψηφιότητα
03 Δεκεμβρίου 2022 09:58
God of War: Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τηλεοπτικός Kratos στη σειρά της Amazon

Στις αρχές του 2022 είχε επιβεβαιωθεί πως η Amazon ετοιμάζει την τηλεοπτική σειρά του God of War για χάρη της streaming υπηρεσίας της, κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε για πρώτη φορά τον Kratos σε live-action χολιγουντιανή μορφή, έχοντας ήδη ένα blockbuster ύφος στη σειρά παιχνιδιών της Sony Santa Monica -ειδικά μετά τον τίτλο του 2018. 

Οι fans φυσικά άρχισαν τα...δικά τους κάνοντας fan casting τον Dave Bautista και τον Triple H του WWE μεταξύ πολλών άλλων ονομάτων. Ωστόσο ένα όνομα που φαντάζει κατάλληλο είναι αυτό του Christopher Judge, του voice actor του Kratos στα βιντεοπαιχνίδια μετά το reboot του God of War το 2018. 

Κάτι το οποίο πιστεύει και ο ίδιος πως έτσι θα έπρεπε να γίνει, όταν σχολίασε ενός χρήστη την άποψη πως ο Judge θα υποδύονταν τέλεια τον Kratos στη σειρά της Amazon. O Judge του απάντησε μονολεκτικά "το συνυπογράφω": 

Εκτός από τη βαριά και μπασάτη φωνή που χάρισε στον Kratos στο God of War και God of War: Ragnarok, ο Judge είναι και το motion capture μοντέλο του χαρακτήρα για όλες του κινήσεις, κάτι που σημαίνει ότι ναι, έχει και τον σωματότυπο ακριβώς όπως τον "αυθεντικό". 

Συνήθως όμως αυτές οι τηλεοπτικές σειρές που διασκευάζουν παιχνίδια τείνουν να κάνουν cast διαφορετικά ονόματα και φυσιογνωμίες παό αυτά που είναι εξοικειωμένα στους gamers, βλ. Joel και Ellie στο The Last of Us του HBO. Επομένως οι πιθανότητές του να παίξει τον Kratos στη σειρά είναι λιγοστές.

Ακόμη δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει η σειρά God of War στο Amazon Prime Video