Η Jennifer Lopez θέλει το sequel μιας ταινίας που είχε πατώσει στο box office

Ίσως λίγοι θυμάστε αυτό το φιλμ
02 Δεκεμβρίου 2022 18:11
Η Jennifer Lopez θέλει το sequel μιας ταινίας που είχε πατώσει στο box office

Η Jennifer Lopez μόλις αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει το sequel μιας παλιάς ταινίας, η οποία δεν τα είχε πάει καθόλου καλά στο box office. Ο λόγος γίνεται για το “Gigli” που είχε κυκλοφορήσει το μακρινό -πλέον- 2003, όπου πρωταγωνιστούσε εκείνη με τον Ben Affleck.

Τώρα, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο Vogue, η Lopez ρωτήθηκε για ποια από τις ταινίες που έχει κάνει στο παρελθόν θα ήθελε μία συνέχεια και εκείνη απάντησε το Gigli.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το φιλμ αυτό είχε λάβει πολύ μέτριες κριτικές όταν κυκλοφόρησε, ενώ είχε βγάλει περίπου 7 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Η εταιρία θεωρείται μεγάλη αποτυχία, καθώς είχε προϋπολογισμό τα 75 εκ. δολάρια.

Στην ταινία, είδαμε τη ζωή ενός γκάνγκστερ ονόματι Ζίλι (Affleck), ο οποίος αναλαμβάνει να απαγάγει τον νεαρό αδελφό ενός ισχυρού δικαστή, προκειμένου να απαλλαγεί το αφεντικό του, και μέλος της μαφίας από κάποιες κατηγορίες. Όμως τα πράγματα δε θα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, καθώς ο Affleck θα ερωτευτεί την Ρίκι (Lopez) βάζοντας αυτή την αποστολή σε κίνδυνο.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Lopez θέλει να κάνει το sequel, καθώς φαίνεται ότι έχει συναισθηματική αξία για εκείνη, δεδομένου ότι από εκεί γνώρισε τον Ben Affleck.