Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία του Teen Wolf (ΦΩΤΟ)

Δε θα περιμένετε πολύ μέχρι να φτάσει στις οθόνες σας
01 Δεκεμβρίου 2022 22:46
Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία του Teen Wolf (ΦΩΤΟ)

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι ετοιμάζεται η πρώτη ταινία της επιτυχημένης σειράς Teen Wolf και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε ότι το Teen Wolf: The Movie θα κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα. Επιπροσθέτως, για να το γιορτάσει, το Paramount Plus έδωσε στη δημοσιότητα και την επίσημη αφίσα του φιλμ, στο οποίο βλέπουμε τους κεντρικούς χαρακτήρες.

Η επίσημη αφίσα:

Πότε θα παίξει η ταινία;

Το Teen Wolf: The Movie θα παίξει αποκλειστικά στο Paramount Plus στις 26 Ιανουαρίου 2023.

Οι πληροφορίες που γνωρίζουμε μέχρι τώρα:

Μια πανσέληνος ανατέλλει στο Beacon Hills και μαζί της θα αναδυθεί και κάτι τρομακτικό. Οι λύκοι ουρλιάζουν για άλλη μια φορά, ζητώντας την επιστροφή των banshees, των werecoyote, των hellhounds, των kitsunes και κάθε άλλου shapeshifter. Όμως, μόνο ένας λυκάνθρωπος όπως ο Scott McCall (Posey) θα μπορεί να συγκεντρώσει νέους συμμάχους και να ενώσει ξανά έμπιστους φίλους για να επιτεθούν σε έναν από τους πιο ισχυρούς εχθρούς που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ.

Το πρώτο trailer του Teen Wolf: The Movie είναι εδώ, αλλά έχει μια μεγάλη απουσία!

Το cast του Teen Wolf: The Movie αποτελείται από τους Tyler Posey, Tyler Hoechlin, Holland Roden, Shelley Hennig, Linden Ashby, JR Bourne, Colton Haynes, Melissa Ponzio και Crystal Reed. Ναι, καλά διαβάσατε. Η Reed επιστρέφει στο franchise και θα είναι ιδιαίτερα περίεργο να δούμε πως θα κάνει ντεμπούτο η χαρακτήρας της, μιας και όπως γνωρίζετε, η Allison «πέθανε» στην 3η σεζόν του σόου. Αν είστε fans της σειράς, ετοιμαστείτε για μία μεγάλη απουσία, καθώς ο Dylan O’ Brien επέλεξε να μη βρίσκεται στην ταινία 

Το πρώτο trailer της ταινίας μπορείτε να το παρακολουθήσετε από εδώ.

Για περισσότερα νέα που αφορούν το εν λόγω project παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.