Transformers: Rise of the Beasts - Πρώτο trailer με Maximals και έντονα '90s vibes

Πρώτη ματιά στη νέα εποχή των Transformers και τα Maximals
01 Δεκεμβρίου 2022 21:58
Transformers: Rise of the Beasts - Πρώτο trailer με Maximals και έντονα '90s vibes

Το σύμπαν των Transformers επεκτείνεται με το Transformers 7 ή αλλιώς Transformers: Rise of the Beasts για το οποίο η Paramount Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer. Η επιστροφή των Transformers παραμένει σε old-school σκηνικά καθώς μεταφερόμαστε στα '90s (όπως το Bumblebee μας πήγε στα '80s) σε μια ταινία που εμπνέεται αρκετά από το διάσημο CGI καρτούν σόου των Beast Wars. 

Για αυτό και το Rise of the Beasts θα μας μεταφέρει σε όλον τον κόσμο από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης μέχρι το Περού, με βασικούς πρωταγωνιστές τους Anthony Ramos (Ironheart) και Dominique Fishback (Judas and the Black Messiah), ενώ θα μας συστήσει στις φυλές των Maximals, Predacons και Terrorcons εκτός της γνωστής διαμάχης Autobots-Decepticons. 

Transformers: Rise of the Beasts teaser trailer

Τη νέα ταινία σκηνοθετεί ο Steven Caple Jr. του Creed II και στο cast περιλαμβάνονται κι άλλα ονόματα όπως οι Peter Cullen (Optimus Prime), Michelle Yeoh, Pete Davidson, Tobe Nwigwe, Ron Perlman, Peter Dinklage (Game of Thrones), η γνωστή Youtuber Liza Koshy, John DiMaggio, David Sobolov, Michaela Jaé Rodriguez, Cristo Fernández.

To Transformers: Rise of the Beasts θα βγει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2023. 

Tags: