Avatar 2: Αν χρειαστεί να πάτε τουαλέτα μέσα στην ταινία ο Cameron έχει την απάντηση!

Σε “savage mode“ ο θρυλικός σκηνοθέτης
01 Δεκεμβρίου 2022 18:43
Avatar 2: Αν χρειαστεί να πάτε τουαλέτα μέσα στην ταινία ο Cameron έχει την απάντηση!

Δε χαρίζεται σε κανέναν και μοιράζει...αλήθειες και επικές ατάκες ο James Cameron όταν ακούει διάφορα παράπονα για το άκρως αναμενόμενο Avatar 2.

Στη νεότερη εκτενή συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter, ο mastermind πίσω από το σύμπαν των Avatar και θρυλικός σκηνοθέτης δεν μάσησε τα λόγια του όταν το μέσο τον ρώτησα τι να κάνει το κοινό σε περίπτωση που χρειαστεί διάλειμμα για τουαλέτα. Βλέπετε, η διάρκεια των 3 ωρών και 12 λεπτών του Avatar: The Way of Water είναι μεγάλη σε σχέση με τον μέσο όρο και έτσι υπάρχει το ενδεχόμενο μέρος των θεατών να χρειαστεί διάλειμμα. 

Μπαίνοντας σε "savage mode" ο Κάμερον απάντησε:

Ας πάνε οποιαδήποτε στιγμή θέλουν. Θα μπορέσουν να δουν τη σκηνή που έχασαν όταν έρθουν να τη ξαναδούν. 

Μεταξύ πολλών άλλων, στην ίδια συνέντευξη ο Cameron εμφανίστηκε έτοιμος για τα Avatar 6 και 7, αλλά και να παραδώσει το franchise στον διάδοχό του. Για να το κάνει αυτό όμως θα πρέπει να τον εκπαιδεύσει κατάλληλα, ασχέτως του πόσο ικανός σκηνοθέτης είναι. 

Λίγα λόγια για το Avatar 2

Το κόστος της παραγωγής του Avatar 2 είναι ιλιγγιώδες καθώς αγγίζει τα $400 εκατομμύρια δολάρια -προ κόστους προώθησης και μάρκετινγκ- καθιστώντας το έτσι ως την ακριβότερη ταινία όλων των εποχών. 

Όπως έχει δηλώσει ανοιχτά ο Cameron, για να θεωρηθεί επιτυχημένο το Avatar 2 θα πρέπει να φτάσει στο Top 5 των πιο επιτυχημένων εμπορικά ταινιών στην ιστορία, δεδομένου του τεράστιου κόστους της παραγωγής και των προσδοκιών που έχει η Disney από αυτό. 

Μάλιστα εξασφάλισε και την πολυπόθητη προβολή στην Κίνα, τη μεγαλύτερη αγορά κινηματογραφικών αιθουσών σε όλον τον κόσμο, κάτι που δίνει σημαντικές ελπίδες για να διαλύσει τα ταμεία, όπως ο προκάτοχός του. 

Η σύνοψη του Avatar: The Way of Water έχει ως εξής: 

Το Avatar: The Way of Water διαδραματίζεται πάνω από 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και ξεκινά να διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους), τα βάσανα που τους ακολουθούν, τα άκρα που θα φτάσουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που θα δώσουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που θα υπομένουν. 

Στο sequel πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi, και Kate Winslet.

Το AvatarThe Way of Water θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου 2022.