The Super Mario Bros. Movie: Δείτε το δεύτερο trailer της ταινίας και την πριγκίπισσα Peach!

Μια χορταστική ματιά στο project της Nintendo
30 Νοεμβρίου 2022 00:11
The Super Mario Bros. Movie: Δείτε το δεύτερο trailer της ταινίας και την πριγκίπισσα Peach!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Nintendo μόλις πραγματοποίησε ένα νέο Direct, το οποίο ήταν αποκλειστικά αφιερωμένο στην άκρως αναμενόμενη animated ταινία Super Mario. Συγκεκριμένα, είδαμε το δεύτερο trailer του “The Super Mario Bros. Movie” που έρχεται σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής Illumination, των Despicable Me και Sing.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το 'Official Trailer', το οποίο έχει συνολική διάρκεια περίπου 2 λεπτά. Σε αυτό παρουσιάζεται για πρώτη φορά η πριγκίπισσα Peach, ενώ ομοίως βλέπουμε για πρώτη φορά και τον Donkey Kong! Φυσικά, ακούμε για άλλη μια φορά τον Mario του Chris Pratt, ενώ υπάρχουν και αμέτρητες αναφορές στα παιχνίδια, από τα λουλούδια που λειτουργούν ως power-ups μέχρι τα karts από τη λατρεμένη Mario Kart σειρά!

Δείτε το Official Trailer του The Super Mario Bros. Movie:

Για την ιστορία, το animated φιλμ The Super Mario Bros. Movie θα έρθει στις οθόνες με ένα πραγματικά υπέρλαμπρο cast. Αρχικά, ο Chris Pratt θα δανείσει τη φωνή του στον Mario, ενώ πλάι του θα παίξει και η Anya Taylor- Joy ως Peach. Βέβαια, από την ταινία του Mario δε θα μπορούσε να λείπει και ο Luigi, τον οποίο θα τον υποδυθεί ο Charlie Day, ενώ ο Jack Black θα είναι ο Bowser.

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι: Keegan-Michael Key ως Toad, Seth Rogen ως Donkey Kong, Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Richardson ως Kamek, Sebastian Maniscalco ως Spike, ενώ έγινε γνωστό ότι ο επί δεκαετίες “Mario”, Charles Martinet, θα βρίσκεται και αυτός στην ταινία ως “έκπληξη”.

Η ταινία Super Mario Bros. θα καταφθάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Απριλίου του 2023.