Spider-Man 4: Νέες φήμες για την επικείμενη επιστροφή του Tom Holland

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα περί επιστροφής του αστέρα στο MCU
29 Νοεμβρίου 2022 20:26
Spider-Man 4: Νέες φήμες για την επικείμενη επιστροφή του Tom Holland

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα και οι φήμες περί επιστροφής του Tom Holland ως Spider-Man, μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία του Spider-Man: No Way Home πριν από ένα χρόνο. 

Τις νέες φήμες μεταφέρει το Murphy's Multiverse από τον Twitter λογαριασμού του Cape Time podcast με τον Tom Smith, στο οποίο γίνεται λόγος πως οι Sony Picture και Marvel Studios τα έχουν βρει ήδη και ετοιμάζουν το Spider-Man 4 με "fast-track" διαδικασίες για να βγει στις αίθουσες εντός του 2024.

Όπως αναφέρει στα tweets του, ο Holland έχει ήδη πει το "ναι" και έχει υπογράψει για την επιστροφή του στο MCU αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί ο σκηνοθέτης της ταινίας. Επίσης, γίνεται λόγος πως η Sony θέλει πίσω και την Zendaya, καθώς αντιλαμβάνεται πόσο σημαντική είναι για την ιστορία αλλά και την απήχηση που έχει η δις βραβευμένη με Emmy ηθοποιός. 

 Ακόμη στις πληροφορίες που μοιράζεται κάνει λόγο πως όταν υπάρξει ανακοίνωση για το Spider-Man 4 του MCU, τότε αυτή θα γίνει σε event σχετικό με τη Sony και όχι κάπου όπου η Marvel έχει το πάνω χέρι. 

Το επίσημο πρόγραμμα κυκλοφοριών της Marvel Studios για το Phase 6 πάντως έχει μερικά κενά με "άτιτλες ταινίες". Μήπως μια από αυτές είναι η συνέχεια του No Way Home;