Deadpool 3: Ο Ryan Reynolds έκανε tweet και έβαλε φωτιά σε μια θεωρία

Θα συνδέεται το Deadpool με τον Loki και την TVA;
29 Νοεμβρίου 2022 20:09
Deadpool 3: Ο Ryan Reynolds έκανε tweet και έβαλε φωτιά σε μια θεωρία

Μια ενδιαφέρουσα αλληλεπίδραση μεταξύ του Ryan Reynolds και ενός λογαριασμού στο Twitter έγινε η αιτία για να πάρουν φωτιά οι φήμες περί σύνδεσης του πολυαναμενόμενου Deadpool 3 με τη σειρά LOKI και συγκεκριμένα την TVA. 

Ένας ανεπίσημος λογαριασμός της Miss Minutes, της ΑΙ που βοηθάει την TVA στην καθημερινή της λειτουργία, χαιρέτησε τον επίσημο λογαριασμό του Deadpool. Μόνο που ο ίδιος ο Deadpool στην πραγματικότητά, δηλαδή ο Reynolds απάντησε με τον λογαριασμό του από κάτω, χαιρετώντας την. 

Αυτή η αλληλεπίδραση έγινε αιτία για να ξεσπάσουν εικασίες που θέλουν την TVA να εμφανίζεται στο Deadpool 3, εξαιτίας της Multiverse πλοκής που θα ενσωματώνει -πώς αλλιώς θα επαναφέρει τον Wolverine του Hugh Jackman. 

Μάλιστα, περισσότερο λάδι στη φωτιά βάζουν οι φήμες πως ο Owen Wilson ως Agent Mobius θα επανεμφανιστεί στο Deadpool 3, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη. Αποτελεί ωστόσο ένα κομμάτι αυτού του παζλ. 

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024