God of War: O Kratos όντως υπάρχει στο MCU της Marvel (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το επικό easter egg με την τρολιά στον Drax
29 Νοεμβρίου 2022 19:19
God of War: O Kratos όντως υπάρχει στο MCU της Marvel (ΒΙΝΤΕΟ)

Το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel δεν κρύφτηκε ποτέ από τις αναφορές στην υπόλοιπη pop κουλτούρα εκτός του σύμπαντός του, είτε πρόκειται για ταινίες είτε σειρές. Απλά να θυμίσουμε την ατάκα στο Avengers: Infinity War όταν ο Tony Stark (Robert Downey Jr.) κορόιδεψε τον Ebony Maw αποκαλώντας τον "Καλαμάρη" από τη σειρά κινουμένων σχεδίων "Μπόμπ ο Σφουγγαράκης". 

Τώρα στη νεότερη και εορταστικού χαρακτήρα κυκλοφορία της Marvel, το Guardians of the Galaxy Holiday Special, οι fans εντόπισαν μια αναφορά στο God of War, πρακτικά επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη του Kratos και του πασίγνωστου παιχνιδιού του PlayStation εντός του MCU

Σε μια σκηνή του εορταστικού επεισοδίου σε σκηνοθεσία James Gunn, ο Drax του Dave Bautista και η Mantis της Pom Klementieff βρίσκονται στη Γη για να ψάξουν τον Kevin Bacon. Βολτάροντας όμως στα σοκάκια του Χόλιγουντ μερικοί περαστικοί τους περνάνε για cosplayers. 

Μια οικογένεια κιόλας σταματάει και βγάζει μια σέλφι με τους Drax και Mantis και ακολούθως λέει με ενθουσιασμό στο μικρό της παιδί: "τώρα βγάλαμε φωτογραφία με τον God of War", νομίζωντας πως ο Drax ήταν...ντυμένος σαν τον Kratos. 

Δείτε το στιγμιότυπο από το GOTG Holiday Special

Ανάμεσα στα easter egg της εορταστικής ταινίας της Marvel Studios ήταν και μια νέα αναφορά στον Batman.

Τις εντυπώσεις μας από το Guardians of the Galaxy Holiday Special, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας, θα τις βρείτε πατώντας εδώ

Το Marvel Studios’ Special Presentation: The Guardians of the Galaxy Holiday Special προβάλλεται ήδη μέσα από το Disney Plus.