Will Smith για το χαστούκι των Oscars: 'Ήταν μια φρικτή βραδιά“ (BINTEO)

Μίλησε ξανά ανοιχτά για τo διαβόητο χαστούκι στον Chris Rock
29 Νοεμβρίου 2022 15:29
Will Smith για το χαστούκι των Oscars: 'Ήταν μια φρικτή βραδιά“ (BINTEO)

Ο Will Smith ανοίχτηκε ξανά δημόσια για την βραδιά των Oscars του 2022 και το διαβόητο χαστούκι που έριξε στον Chris Rock. 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "The Daily Show" του Trevor Noah και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιστατικό αυτό, αποκαλώντας το "μια φρικτή βραδιά".

"Ήταν μια φρικτή βραδιά, όπως μπορείτε να φανταστείτε", δήλωσε ο Smith. "Υπάρχουν πολλές πτυχές και πολυπλοκότητες σε αυτό. Αλλά στο τέλος της ημέρας, απλά τα έχασα, καταλαβαίνεις; Περνούσα κάτι εκείνο το βράδυ, καταλαβαίνεις; Όχι ότι αυτό δικαιολογεί καθόλου τη συμπεριφορά μου... Ήταν πολλά πράγματα. Ήταν το μικρό αγόρι που έβλεπε τον πατέρα του να χτυπάει τη μητέρα του, καταλαβαίνεις; Όλα αυτά αναδύθηκαν εκείνη τη στιγμή. Δεν θέλω να είμαι έτσι".

Δείτε τη συνέντευξή του Smith στο Daily Show: 

 Αυτόν τον καιρό ο Will Smith προωθεί τη νέα του ταινία "Emancipation" που θα κυκλοφορήσει στις 9 Δεκεμβρίου παγκοσμίως μέσα από το Apple TV+, αλλά και σε επιλεγμένες αίθουσες μια εβδομάδα νωρίτερα. 

Η δραματική ταινία εποχής μπορεί να έχει ελπίδες για τα Oscars του 2023, αλλά λόγω της στάσης του κόσμου απέναντι στον Smith, κάτι τέτοιο κρίνεται αμφίβολο. Το γεγονός αυτό το αναγνώρισε ο ίδιος ο Smith λέγοντας σε μια συνέντευξή του με τον Kevin McCarthy : 

"Καταλαβαίνω απόλυτα - αν κάποιος δεν είναι έτοιμος, θα το σεβαστώ απόλυτα και θα του δώσω το περιθώριο να μην είναι έτοιμος"

"Η βαθύτερη ανησυχία μου είναι η ομάδα μου - ο Antoine έχει κάνει αυτό που νομίζω ότι είναι η σπουδαιότερη δουλειά ολόκληρης της καριέρας του. Οι άνθρωποι σε αυτή την ομάδα έχουν κάνει την καλύτερη δουλειά ολόκληρης της καριέρας τους και η βαθύτερη ελπίδα μου είναι ότι οι πράξεις μου δεν θα τιμωρήσουν την ομάδα μου. Σε αυτό το σημείο, γι' αυτό εργάζομαι".

Tags: