Super Mario ταινία: Σε λίγες ώρες θα δείτε το 2ο επίσημο trailer (ΦΩΤΟ)

Μέσα από το ειδικό Nintendo Direct
29 Νοεμβρίου 2022 11:12
Super Mario ταινία: Σε λίγες ώρες θα δείτε το 2ο επίσημο trailer (ΦΩΤΟ)

Η Nintendo αποκάλυψε ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί ένα ειδικό “Direct”, το οποίο θα επικεντρώνεται στο επερχόμενο animated φιλμ “The Super Mario Bros. Movie”. Συγκεκριμένα, η παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 30 Νοεμβρίου στις 00:00 ακριβώς, δηλαδή απόψε τα μεσάνυχτα.

Όπως έγινε γνωστό, σε αυτό το direct και σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής Illumination, θα δείτε το 2ο επίσημο trailer της ταινίας, ενώ παράλληλα θα αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες. Μάλιστα, για να το γιορτάσει, η Nintendo έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας και τη νέα εικόνα, που δίνει μια νέα ματιά στο μεγάλο και εμβληματικό κάστρο της Peach.

Όπως επισημαίνει η ιαπωνική εταιρία, αυτό το Direct θα επικεντρωθεί μόνο στην ταινία του Super Mario και δε θα δείξει τίποτα που να αφορά τα παιχνίδια του franchise.

Το animated φιλμ The Super Mario Bros. Movie θα έρθει στις οθόνες με ένα πραγματικά υπέρλαμπρο cast. Εκτός από τον Chris Pratt ως Mario και την Anya Taylor- Joy ως Peach, θα δείτε και τον Luigi της Charlie Day, ενώ ο Jack Black δανείζει τη φωνή του στον Bowser.

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι: Keegan-Michael Key ως Toad, Seth Rogen ως Donkey Kong, Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Richardson ως Kamek, Sebastian Maniscalco ως Spike, ενώ έγινε γνωστό ότι ο επί δεκαετίες “Mario”, Charles Martinet, θα βρίσκεται και αυτός στην ταινία ως “έκπληξη”.

Η ταινία Super Mario Bros. θα καταφθάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Απριλίου του 2023. Το νέο trailer θα μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω.