Avengers: Secret Wars - Ο James McAvoy κλείνει το μάτι σε επιστροφή του Professor X

Ο 43χρονος σταρ μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στους X-Men
29 Νοεμβρίου 2022 00:55
Avengers: Secret Wars - Ο James McAvoy κλείνει το μάτι σε επιστροφή του Professor X

Μπορεί να δούμε την επιστροφή του James McAvoy στο ρόλο του Professor X για χάρη του Avengers 6 ή όπως επίσημα ονομάζεται, "Avengers: Secret Wars"; Ο 43χρονος ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό GQ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της επιστροφής του ως επικεφαλής των X-Men για χάρη του επικού crossover που θα είναι η 6η Avengers ταινία. 

Η απάντησή του όμως για το ενδεχόμενο αυτό cameo του Professor X ήταν αρχικά αρνητική λέγοντας: 

Είμαι πολύ γρήγορος στο να πω, "Όχι, τελείωσα". Ή "Δεν με απασχολεί τόσο πολύ να επιστρέψω". Επειδή προχωράω μπροστά".

Ωστόσο αμέσως μετά και στην ερώτηση εάν ο Kevin Feige, επικεφαλής της MArvel Studios τον κάλεσε στο τηλέφωνο για μια πιθανή επιστροφή (εν μέσω φημών συμμετοχής των X-men στο Secret Wars), ο McAvoy είπε: 

Σίγουρα δεν με έχει πάρει τηλέφωνο. Και ακόμη κι αν με είχε πάρει τηλέφωνο σίγουρα δε θα σας το έλεγα. 

Όπως συνέβη με τις περιπτώσεις των μεγάλων επιστροφών των Tobey Maguire και Andrew Garfield στο Spider-Man: No Way Home αλλά και του Patrick Stewart στο Doctor Strange in the Multiverse of Madness, ο McAvoy θα μπορούσε να το παίξει "Garfield" και να αρνηθεί τα πάντα. Αντιθέτως απάντησε με τέτοιο τρόπο που δεν είπε κατηγορηματικά όχι, ενώ θύμισε και πόσο σφιχτά κρατάει τον έλεγχο η Marvel Studios όσον αφορά τα μυστικά της. 

Άλλωστε το μεγαλεπίβολο σχέδιο του Kevin Feige για το Avengers 6 είναι να φέρει τους πάντες στη μεγάλη οθόνη για το πιο επικό superhero crossover που έγινε ποτέ

Θέλετε να ξέρετε τι σας περιμένει στο MCU μέσα στην επόμενη τετραετία; Δείτε τη λίστα με όλες τις ταινίες της Marvel που θα έρθουν μέχρι το 2026 πατώντας εδώ

Το Avengers: The Kang Dynasty θα βγει στις αίθουσες στις 2 Μαΐου του 2025. Μετά και την πρόσφατη καθυστέρησή του το Avengers: Secret Wars αναμένεται να βγει τη 1η Μαΐου του 2026.