Knock at the Cabin: Νέα ματιά στην παράξενη ταινία του M. Night Shyamalan (ΦΩΤΟ)

Το φιλμ με τον Dave Bautista θα καταφθάσει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο
28 Νοεμβρίου 2022 19:30
Knock at the Cabin: Νέα ματιά στην παράξενη ταινία του M. Night Shyamalan (ΦΩΤΟ)

Η Universal Pictures έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας την επίσημη αφίσα από την επερχόμενη -και παράξενη- ταινία του M. Night Shyamalan, που ακούει στο όνομα Knock at the Cabin. Το φιλμ τρόμου πρόκειται να καταφθάσει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο με ένα πολύ καλό cast και κεντρικό πρόσωπο τον Dave Bautista.

Το σενάριο της ταινίας Knock at The Cabin βασίζεται στο βιβλίο "The Cabin at The End of The World" του συγγραφέα Paul Tremblay, το οποίο ο μετρ του τρόμου, Stephen King έχει περιγράψει ως "συναρπαστικό, στοχαστικό και υπνωτιστικό".

Δείτε την επίσημη αφίσα του φιλμ:

H σύνοψη της ταινίας:

Ενώ κάνουν διακοπές σε μια απομακρυσμένη καλύβα, ένα νεαρό κορίτσι και οι γονείς της γίνονται όμηροι τεσσάρων οπλισμένων αγνώστων που απαιτούν από την οικογένεια να κάνει μια αδιανόητη επιλογή, ούτως ώστε να αποτρέψει την αποκάλυψη. Έχοντας περιορισμένη πρόσβαση στον έξω κόσμο, η οικογένεια πρέπει να αποφασίσει τι πιστεύει πριν χαθούν όλα.

Σε αυτό το φιλμ παίζουν επίσης και οι Rupert Grint (Servant), Nikki Amuka-Bird (Old), Ben Aldridge (Pennyworth) και Jonathan Groff (Mindhunter).

Το Knock at the Cabin θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Φεβρουαρίου 2023 στους κινηματογράφους. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε και μια μικρή γεύση από το trailer της ταινίας.