Babylon: Margot Robbie, Brad Pitt και Chazelle ροκάρουν στο παλιό Χόλιγουντ - Νέο trailer

O Damien Chazelle του “La la Land“ επιστρέφει με πολλά κέφια και λάμψη παλιού Χόλιγουντ
28 Νοεμβρίου 2022 18:51
Babylon: Margot Robbie, Brad Pitt και Chazelle ροκάρουν στο παλιό Χόλιγουντ - Νέο trailer

Η Paramount Pictures κυκλοφόρησε το νέο trailer για το επερχόμενο και πολυαναμενόμενο "Babylon" τη νέα ταινία του Damien Chazelle, σκηνοθέτη του βραβευμένου με Όσκαρ "La La Land". Ο γνωστός σκηνοθέτης επιστρέφει με τη λάμψη του παλιού Χόλυγουντ και μαζί με cast γεμάτο αστέρες όπως οι Brad Pitt, Margot Robbie, Tobey Maguire και Jean Smart, χαράσσει πορεία "καρφί" για τα Oscars του 2023

Η τρέλα, η ματαιοδοξία, το ντεκαντάνς της πρώτης χρυσής εποχής του Χόλιγουντ ζωντανεύει σε μια επικών διαστάσεων ταινία διάρκειας 3 ωρών και 8 λεπτών, χρονολογώντας τη μεταβατική περίοδο του από τις βουβές στις ομιλούμενες ταινίες. 

Δείτε το νέο trailer του Babylon 

Η υπόθεση του Babylon έχει ως εξής: 

Μια ιστορία υπέρμετρης φιλοδοξίας και εξωφρενικής υπερβολής, η ταινία ακολουθεί την άνοδο και την πτώση πολλαπλών χαρακτήρων στη διάρκεια μιας περιόδου αχαλίνωτης παρακμής και ακολασίας στις απαρχές του Χόλυγουντ.

Το ήδη λαμπρό cast συμπληρώνουν οι Olivia Wilde, Samara Weaving, Jean Smart, Li Jun Li, Jovan Adepo, Katherine Waterston, Flea, Lukas Haas, Rory Scovel, P.J. Byrne, Spike Jonze, Chloe Fineman, Jeff Garlin και Max Minghella.

Το Babylon θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 19 Ιανουαρίου 2023.