Ο δημιουργός του Barbarian ετοιμάζει τη νέα horror ταινία του σε μία…απομονωμένη καλύβα  

Έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο μέχρι στιγμής

Ο δημιουργός του Barbarian ετοιμάζει τη νέα horror ταινία του σε μία…απομονωμένη καλύβα

Το Barbarian ήταν από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της χρονιάς όσον αφορά τις horror ταινίες και τώρα μαθαίνουμε ότι ο σκηνοθέτης του ετοιμάζει ήδη το επόμενό του project.

Συγκεκριμένα, ο Zach Cregger, ο οποίος έγραψε το σενάριο, αλλά και σκηνοθέτησε το Barbarian ετοιμάζει ήδη την επόμενη ταινία τρόμου και γι’ αυτό μίλησε στο ComingSoon.Net. Εκείνος, μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το Barbarian και έδωσε μεταξύ άλλων και κάποιες πληροφορίες για το νέο του εγχείρημα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο όσον αφορά το σενάριο της επερχόμενης ταινίας του και τη γράφει αυτό τον καιρό απομονωμένος σε μία καλύβα.

Αυτόν τον καιρό μένω στο σπίτι ενός φίλου μου στην ανατολική ακτή σε ένα απομονωμένο cabin και γράφω την επόμενη horror ταινία μου, η οποία προς το παρόν δεν έχει τίτλο. Παίρνει σάρκα και οστά τώρα…Δεν έχω τελειώσει, αλλά έχω σημειώσει μεγάλη πρόοδο. Κάθε μέρα γίνεται όλο και καλύτερη. Οπότε ναι, είμαι φοβερός! Αισθάνομαι πολύ ωραία.

Η νέα ταινία τρόμου από τον παραγωγό των It και The Ring θα σας ανατριχιάσει

Μερικές πληροφορίες για το Barbarian:

“Μερικοί μένουν για μία νύχτα, άλλοι για μία εβδομάδα, ενώ άλλοι δεν φεύγουν καθόλου”.

Στο Barbarian, μία νεαρή γυναίκα που ταξιδεύει στο Detroit για μία συνέντευξη για δουλειά, κλείνει ένα σπίτι για να μείνει. Όμως, όταν φτάνει σε αυτό το σπίτι μέσα στη νύχτα, ανακαλύπτει ότι έχει γίνει διπλή κράτηση, με αποτέλεσμα ένας περίεργος άντρας να μένει ήδη εκεί. Παρόλο που στην αρχή διστάζει, τελικά αυτή η γυναίκα αποφασίζει να περάσει εκεί το βράδυ, αλλά λίγη ώρα μετά θα ανακαλύψει ότι υπάρχουν πολλά παράξενα πράγματα που συμβαίνουν.

Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι εξής ηθοποιοί: Georgina Campbell, Bill Skarsgård, Justin Long, Matthew Patrick Davis, Richard Brake, Kurt Braunohler και Jaymes Butler. Αξίζει να αναφερθεί πως τη σκηνοθεσία και το σενάριο έχει αναλάβει ο Zach Cregger, ενώ είναι μία παραγωγή πολλών γνωστών ονομάτων, όπως ο Roy Lee των The Ring, It και The Grudge. Επίσης στην παραγωγή βρίσκονται και οι Arnon Milchan, Raphael Margules, J.D. Lifshitz, Yariv Milchan, Michael Schaefer, Natalie Lehmann, Danny Chan, Alex Lebovici και Bill Skarsgård.

Σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμα το Barbarian και θέλετε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτό, τότε πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review μας.

Ροη ειδησεων