James Gunn: Το νέο DCU θα συνδέσει ταινίες, σειρές και κινούμενα σχέδια – Όλο το πλάνο

Ο σκηνοθέτης μοιράστηκε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες
28 Νοεμβρίου 2022 14:03
James Gunn: Το νέο DCU θα συνδέσει ταινίες, σειρές και κινούμενα σχέδια – Όλο το πλάνο

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι ο James Gunn είναι πλέον το αφεντικό των DC Studios της Warner Bros. και θα δουλέψει μαζί με τον Peter Safran πάνω στο DC Universe, όσον αφορά τα επερχόμενα projects. Τώρα, ο σκηνοθέτης του The Suicide Squad, μίλησε για το μέλλον της DC και απάντησε σε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες ερωτήσεις των fans.

Οι απαντήσεις αυτές ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. Ο Gunn απάντησε σε έναν fan όταν ερωτήθηκε αν η νέα ηγεσία της DC σχεδιάζει να φέρει περισσότερες τηλεοπτικές σειρές με χαρακτήρες που θα εμπλουτίσουν το DCU.

Εκείνος απάντησε τα εξής:

Αυτό είναι σίγουρο. Το νέο DCU θα είναι όλο συνδεμένο με τις ταινίες, τις σειρές και τα κινούμενα σχέδια.

Επιπροσθέτως, άλλοι fan της DC τον ρώτησαν αν οι επερχόμενες animated ταινίες θα βρίσκονται στο ίδιο σύμπαν ή αν θα υπάρξουν αυτόνομες σειρές ή και ταινίες όπως η animated σειρά της Harley Quinn. Ο Gunn απάντησε ότι κάποια projects θα είναι canon, ενώ κάποια άλλα θα είναι εντελώς αυτόνομα.

Όλα καλά με την 2η σεζόν του Peacemaker, λέει ο James Gunn

Άλλες ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν σχετικά με το εάν υπάρχουν σχέδια για παιχνίδια που θα συμπεριληφθούν μέσα στο σύμπαν, στο οποίο ο Gunn είπε "Ναι" και αν τα νέα DC Studios έχουν το πάνω χέρι και στα Comics. Εκείνος απάντησε ότι απλώς βρίσκονται σε επικοινωνία με τα στούντιο των Comics και τίποτα περισσότερο.

Όπως όλοι γνωρίζουν, είναι μεγάλος fan των comics και ελπίζω ότι οτιδήποτε κάνουμε θα οδηγήσει περισσότερους ανθρώπους στο να διαβάσουν DC Comics (και το αντίστροφο). Αλλά ο Peter Safran και εγώ δεν είμαστε υπεύθυνοι για τα comics. Είμαστε υπεύθυνοι για την ψυχαγωγία της DC που αφορά ταινίες, σειρές και κινούμενα σχέδια.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα νέα αφεντικά των DC ταινιών:

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, ο Gunn είναι ένα από τα πιο αξιοσέβαστα μυαλά στον κόσμο των super hero ταινιών. Αρχικά έγινε γνωστός στο χώρο των ανεξάρτητων ταινιών και η δημοφιλία του εκτοξεύθηκε το 2014 με το Guardians of the Galaxy της Marvel, το οποίο απέκτησε και ένα sequel το 2017. Στη συνέχεια, ο Gunn μεταπήδησε στην DC το 2018 για το The Suicide Squad, όταν η Marvel τον απέλυσε, πριν τον επαναφέρει τελικά για το Guardians of the Galaxy Vol. 3 του 2023. Το The Suicide Squad έλαβε θετικές κριτικές και γέννησε και το επιτυχημένο spinoff του HBO Max, Peacemaker, με πρωταγωνιστή τον John Cena. Ο Gunn εργάζεται επί του παρόντος για τη δεύτερη σεζόν του.

Από την άλλη, ο Safran είναι εξαιρετικά γνωστός ως μάνατζερ, με τον Gunn να συγκαταλέγεται μεταξύ των πελατών του. Συνεισφέρει εδώ και καιρό στα projects της DC, όντας παραγωγός του Aquaman που έχει εισπράξει 1 δισεκατομμύριο δολάρια, καθώς και των Suicide Squad, Peacemaker και Shazam! Η σχέση του με τη Warner μετράει 10 χρόνια και περιλαμβάνει το franchise τρόμου Conjuring, αξίας 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο Safran είναι επίσης παραγωγός των επερχόμενων sequels Aquaman and the Lost Kingdom και Shazam! Fury of the Gods.

Για περισσότερα σχετικά με το σύμπαν της DC παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.