H Marvel ανέφερε πως υπάρχει ο Batman στο MCU -ξανά

Το επικό easter egg που υπάρχει στο Guardians of the Galaxy Holiday Special
27 Νοεμβρίου 2022 14:02
H Marvel ανέφερε πως υπάρχει ο Batman στο MCU -ξανά

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Marvel αναφέρει το "αντίπαλο δέος της" την DC εντός του κινηματογραφικού της σύμπαντος και μάλλον ούτε η τελευταία. Την πρώτη φορά που έγινε ήταν στο Eternals όταν επιβεβαιώθηκε πως υπάρχουν κάπου ο Batman και ο Superman εντός του MCU, μια αναφορά που ο ίδιος ο Kevin Feige είχε βρει ως "αρκετά cool".

Τώρα η νεότερη αναφορά της DC εντός του MCU έγινε στο Guardians of the Galaxy Holiday Special, που σκηνοθετεί ο James Gunn, το νέο αφεντικό της DC, το οποίο για λίγο καιρό ακόμη θα δουλεύει και για τις δύο εταιρίες. 

SPOILERS για το Guardians of the Galaxy Holiday Special


Σε μια σκηνή, λοιπόν, που ο Drax (Dave Bautista) και η Mantis (Pom Klementieff) καταφέρνουν να αρπάξουν τελικά τον Kevin Bacon και να τον φέρουν σαν δώρο στον Star-Lord (Chris Pratt) έχουν μια έντονη συζήτηση όταν αντιλαμβάνονται πως δεν είναι κάτι άλλο παρά ένας ηθοποιός. 

Εκεί ο Kevin Bacon τους δείχνει πως είναι όντως ηθοποιός αλλάζοντας την προφορά του. Ο Drax και η Mantis είναι μπερδεμένοι από τη συμπεριφορά του, μόνο που ο Bacon συνεχίζει μπαίνοντας σε ρόλο...Bruce Wayne. 

Δείτε τη σκηνή

Ο Gunn μάλιστα στο παρελθόν έχει δηλώσει πως μια κινηματογραφική συνάντηση ηρώων των Marvel και DC δεν είναι κάτι που θα πρέπει να θεωρείται "απίθανο". 

Το Marvel Studios’ Special Presentation: The Guardians of the Galaxy Holiday Special προβάλλεται ήδη μέσα από το Disney Plus.