Enola Holmes 2: Τα bloopers είναι εδώ με Bobby Brown και Henry Cavill (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτά συνέβησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων
26 Νοεμβρίου 2022 15:01
Enola Holmes 2: Τα bloopers είναι εδώ με Bobby Brown και Henry Cavill (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Enola Holmes 2 κυκλοφορεί εδώ και μερικές εβδομάδες στο Netflix γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, αφού βρίσκεται στα trends της υπηρεσίας από την πρώτη μέρα διαθεσιμότητάς του.

Τώρα, μέσα από το YouTube κανάλι “Still Watching Netflix” κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο από το φιλμ, το οποίο εστιάζει στα…παρασκήνια. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα βίντεο διάρκειας 2:51 λεπτών και είναι γεμάτο με bloopers και “γκάφες” από τους πρωταγωνιστές!

Πηγαίνετε πίσω από τα παρασκήνια του Enola Holmes 2 για να δείτε τα πιο αστεία bloopers του cast. Παρακολουθήστε διάφορες στιγμές με τους Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Louis Partridge και άλλους.

Η σύνοψη της ταινίας λέει τα εξής:

Η Ενόλα Χολμς (Μίλι Μπόμπι Μπράουν), που μόλις έλυσε την πρώτη της υπόθεση, ακολουθεί τα χνάρια του διάσημου αδερφού της, Σέρλοκ (Χένρι Κάβιλ), και ανοίγει το δικό της γραφείο. Ανακαλύπτει, όμως, ότι η ζωή μιας γυναίκας ντετέκτιβ δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται.

Ενώ συμφιλιώνεται με τη σκληρή πραγματικότητα της ενήλικης ζωής και είναι έτοιμη να κλείσει την επιχείρηση, ένα πάμπτωχο κορίτσι από ένα εργοστάσιο σπίρτων τής δίνει την πρώτη της επίσημη δουλειά: να βρει την αγνοούμενη αδερφή της.

Όμως αυτή η υπόθεση αποδεικνύεται πολύ πιο αινιγματική απ' ό,τι αναμενόταν, καθώς η Ενόλα ρίχνεται σε έναν επικίνδυνο νέο κόσμο, από τα σκοτεινά εργοστάσια του Λονδίνου και τις φανταχτερές αίθουσες συναυλιών, στα υψηλότερα κοινωνικά στρώματα και την ίδια την Οδό Μπέικερ 221B.

Καθώς πυροδοτείται μια θανάσιμη συνωμοσία, η Ενόλα πρέπει να ζητήσει τη βοήθεια των φίλων της –και του ίδιου του Σέρλοκ– για να λύσει το μυστήριο. Όπως φαίνεται, ξαναβρήκε τα πατήματά της!

Enola Holmes 2 Review - Η “Eleven” σε ένα απολαυστικό one-girl show

Στο Enola Holmes 2 πρωταγωνιστούν οι:

Millie Bobby Brown, Henry Cavill, David Thewlis, Louis Partridge, Susan Wokoma, Adeel Akhtar, Sharon Duncan-Brewster, Helena Bonham Carter και άλλοι.

Δείτε τα bloopers μέσα από τον player που ακολουθεί.