Το εισαγωγικό intro της Dreamworks αλλάζει – Δείτε πώς θα δείχνει πλέον

Με Shrek και άλλους χαρακτήρες
25 Νοεμβρίου 2022 20:13
Το εισαγωγικό intro της Dreamworks αλλάζει – Δείτε πώς θα δείχνει πλέον

Η Dreamworks άλλαξε το animation-intro της και το αφιερώνει αυτή τη φορά στις μεγαλύτερες ταινίες που έχει βγάλει, συμπεριλαμβανομένων των Shrek, Kung Fu Panda, The Boss Baby και Trolls.

Το συγκεκριμένο intro, το οποίο θα βλέπετε κατά πάσα πιθανότητα στα επόμενα projects της εταιρίας, ξεκινάει με ένα παιδί που κάθεται πάνω στο φεγγάρι και παράλληλα ταξιδεύει σε διαφορετικούς κόσμους. Έτσι αποτίνει φόρο τιμής σε περισσότερα φιλμ που έχουν κυκλοφορήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Το εν λόγω βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι της Dreamworks και δείχνει για άλλη μια φορά το “Moon Child” (άλλαξε όνομα από Moon Boy) να πετάει πάνω από τους χαρακτήρες των Bad Guys, Kung Fu Panda, How To Train Your Dragon, Boss Baby, Trolls, Shrek, Donkey και Fiona.

Όπως αναφέρει το The Hollywood Reporter, ο production designer, Kendal Cronkhite αποκάλυψε ότι όλοι οι χαρακτήρες που παρουσιάζονται στην εισαγωγή έχουν τροποποιηθεί και έχουν αλλάξει ελαφρώς για να γίνουν πιο απλοϊκοί, έτσι ώστε να ταιριάζουν καλύτερα μεταξύ τους. Ειδικά το τρίο του Shrek έχει δει μια μικρή αναβάθμιση.

Δείτε το παρακάτω.

Tags: