Black Panther 2: Το ευχαριστήριο μήνυμα του σκηνοθέτη στους fans της Marvel

Το ταπεινό και συγκινητικό γράμμα του Ryan Coogler για την επιτυχία του “Wakanda Forever““
25 Νοεμβρίου 2022 17:23
Black Panther 2: Το ευχαριστήριο μήνυμα του σκηνοθέτη στους fans της Marvel

Το Black Panther: Wakanda Forever συνεχίζει δυναμικά τις προβολές τους στις αίθουσες όντας αυτή τη στιγμή η Νο.1 ταινία σε εισιτήρια στον κόσμο. Βλέποντας την ανταπόκριση που είχε το κοινό της Marvel και οι κριτικοί, ο σκηνοθέτης, Ryan Coogler, έγραψε ένα εγκάρδιο γράμμα. 

Σε αυτό ευχαριστεί πρακτικά τους πάντες, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για όλους όσους πλήρωσαν εισιτήριο για να δουν την ταινία και μάλιστα... "κρατήθηκαν να μην πάνε στην τουαλέτα" αναγνωρίζοντας και τη μεγάλη διάρκειά της. 

Όπως γράφει ο Coogler μεταξύ άλλων: 

Η ταινία μας ασχολείται με το αναπόφευκτο ανθρώπινο συναίσθημα της θλίψης. Σας ευχαριστούμε που ανοίξατε τον εαυτό σας στο συναισθηματικό ταξίδι αυτής της ταινίας. Φτιάξαμε κάτι για να τιμήσουμε τον φίλο μας, που ήταν ένας γίγαντας στη βιομηχανία μας, και επίσης φτιάξαμε κάτι για να το απολαύσουμε σε ένα κινηματογραφικό περιβάλλον με φίλους, συγγενείς και αγνώστους. Κάτι που θα αναφερθεί και θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης. Κάτι που θα συζητιέται. Κάτι που θα κάνει τους ανθρώπους να νιώσουν τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά ότι τους βλέπουν. Αυτό το μέσο δεν θα υπήρχε χωρίς κοινό, και σας ευχαριστώ που μου δώσατε επαγγελματικό σκοπό και συναισθηματική διέξοδο. Ανυπομονώ να σας φέρω περισσότερες ιστορίες στο μέλλον".

Όσον αφορά την εμπορική του πορεία, το Black Panther 2 ύστερα από δύο εβδομάδες στις αίθουσες μετράει παγκοσμίως πάνω από $561 εκατομμύρια δολάρια στο box office. 

Λίγα λόγια για το Black Panther: Wakanda Forever

Η σύνοψη του Black Panther: Wakanda Forever:

Mετά τον θάνατο του Βασιλιά T'Challa, η Βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η Shuri (Letitia Wright), ο M’Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και η Dora Milaje (Florence Kasumba), πολεμούν για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Ενώ οι κάτοικοι της Wakanda προσπαθούν να προχωρήσουν, οι ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις του και με τη βοήθεια της War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) και του Everett Ross (Martin Freeman), να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το Βασίλειο της Γουακάντα. 

Στη σκηνοθεσία του "Wakanda Forever" συναντάμε ξανά τον Ryan Coogler, ο οποίος έφερε εις πέρας με επιτυχία την πρώτη Black Panther ταινία και έχει γυρίσει επίσης τα Creed, Fruitvale Station και το πολυβραβευμένο "Judas and the Black Messiah".

Black Panther: Wakanda Forever - Επίσημα μια από τις ακριβότερες παραγωγές της Marvel

Επίσης, παίζει και ο Martin Freeman που επιστρέφει στο ρόλο του Everett K. Ross, όπως και η Lupita Nyong'o στο ρόλο της Nakia. Το cast συμπληρώνουν οι Tenoch Huerta ως Namor, Angela Bassett, Danai Gurira, Winston Duke, Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena και Alex Livanalli.

Το Black Panther: Wakanda Forever προβάλλεται ήδη στις ελληνικές αίθουσες.