Ο Harrison Ford δεν πίστευε ότι το Indiana Jones 5 θα έπρεπε να γίνει

Αλλά φαίνεται πως στο τέλος το ευχαριστήθηκε
25 Νοεμβρίου 2022 14:47
Ο Harrison Ford δεν πίστευε ότι το Indiana Jones 5 θα έπρεπε να γίνει

Τις τελευταίες ημέρες έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας πολλές πληροφορίες που αφορούν το Indiana Jones 5 και τώρα, ο Harrison Ford μίλησε στο Empire για το επερχόμενο φιλμ. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, στην αρχή πίστευε ότι το 5ο φιλμ δεν ήταν απαραίτητο, αλλά κατέληξε να είναι ευχαριστημένο με το πώς εξελίχθηκε.

Ο Ford ένιωθε ότι αυτό το franchise είχε τη στιγμή του, αλλά το σενάριο της νέας ταινίας άλλαξε το σκεπτικό του και του κέντρισε το ενδιαφέρον με το πως θα εξελισσόταν ο χαρακτήρας του.

Δεν ένιωθα ότι ήταν απαραίτητο να κάνω άλλη μία ταινία. Απλώς σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να δω που θα συνέχιζε το ταξίδι του Indiana Jones. Αν ερχόταν φυσικά ένα σενάριο που θα ένιωθα ότι μου έδινε έναν τρόπο να επεκτείνω τον χαρακτήρα.

Το νέο ταξίδι είναι γεμάτο περιπέτεια, γεμάτο γέλιο, γεμάτο από αληθινά συναισθήματα. Και είναι πολύπλοκο και ύπουλο. Τα γυρίσματα ήταν δύσκολα, μακρά και επίπονα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με την ταινία που έχουμε φτιάξει.

Όσον αφορά το Indiana Jones 5:

Όσον αφορά την πλοκή, ο Indy θα αντιμετωπίσει ξανά τους Ναζί σε μια μεταπολεμική περίοδο και συγκεκριμένα το 1969, εκεί όπου η διαστημική κούρσα βρίσκεται στο ζενίθ της.

Εκτός του πρωταγωνιστή Harrison Ford θα δούμε στο cast και τους Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Mads Mikkelsen (Rogue One: A Star Wars Story), Thomas Kretschmann (King Kong), Boyd Holbrook (Logan), Shaunette Renée Wilson (Black Panther), Toby Jones (Captain America: The First Avenger) και Antonio Banderas (The Mask of Zorro).

Αξίζει να αναφερθεί πως είναι το πρώτο φιλμ του franchise, ύστερα από 14 ολόκληρα χρόνια απουσίας, μιας και τελευταία φορά το είδαμε στους κινηματογράφους το 2008 με το Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull.

Το Indiana Jones 5 είναι σε σκηνοθεσία James Mangold (Walk the Line, Logan), αντικαθιστώντας τον Στίβεν Σπίλμπεργκ που για πρώτη φορά θα εκτελεί μόνο χρέη παραγωγού στο franchise.

Το Indiana Jones 5 έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2023.