Ψήνεται επιστροφή Tom Holland νωρίτερα μέσω του “Spider-Verse 2“;

Ο παραγωγός Chris Miller απαντά με τρόπο που κλείνει το μάτι
25 Νοεμβρίου 2022 09:54
Ψήνεται επιστροφή Tom Holland νωρίτερα μέσω του “Spider-Verse 2“;

Με τις φήμες περί ενός νέου deal μεταξύ Sony Pictures και Marvel Studios για μια νέα τριλογία Spider-Man ταινιών με τη συμμετοχή φυσικά του Tom Holland, να οργιάζουν, ίσως τελικά η επιστροφή του Spidey του MCU να γίνει δια της οδού του Spider-Verse και νωρίτερα. 

Στο πρόσφατο τεύχος του περιοδικού Empire, ο Chris Miller, παραγωγός του Spider-Man: Across the Spider-Verse ρωτήθηκε για την πιθανότητα μιας cameo εμφάνισης του Tom Holland στο άκρως αναμενόμενο sequel. Η απάντηση του Miller ήταν σαν ένα κλείσιμο του ματιού και σαν ένα δυνατό tease παρά μια επιβεβαίωση: 

Ας πούμε ότι...Τα πάντα είναι πιθανά στο Multiverse. 

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Miller είχε αναφερθεί στο γεγονός ότι το "Across the Spider-Verse" θα περιλαμβάνει συνδέσεις με το ευρύτερο MCU της Marvel Studios. Επομένως, μην σας φανεί παράξενο εάν ένα από τα πολλά cameo και εκπλήξεις που θα επιφυλάσσει το "Into The Spider-Verse 2" είναι αυτό του Holland, μιας και η πρώτη ταινία έκανε το ίδιο όπως τον Nicolas Cage ως Spiderman Noir. 

Το Spider-Man: Across the Spider-Verse θέλει να ρίξει σαγόνια και θα το κάνει με αυτόν τον τρόπο

Το ότι θα δούμε έξι διαφορετικά εικαστικά στιλ στο Across the Spider-Verse συνδέεται με το ότι η ιστορία θα μεταφερθεί σε έξι σύμπαντα με εκατοντάδες χαρακτήρες. 

To Spider-Man: Across The Spider-Verse είναι σε σκηνοθεσία των Joaquim Dos Santos, Kemp Powers και Justin K. Thompson, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι: Phil Lord, Chris Miller και Dave Callaham.

Ο Miles Morales του Shameik Moore ξεκινά μια νέα περιπέτεια σε κάθε μήκος του Multiverse στο 'Across the Spider-Verse' μαζί με την Gwen Stacy/Spider-Woman της Hailee Steinfeld και μια νέα ομάδα Αραχνοατόμων, που θα αντιμετωπίσουν έναν πανίσχυρο εχθρό. Αυτός είναι ο "Spot" που τη φωνή του δανείζει ο Jason Schwartzman (Fargo, Sing 2). Η νέα προσθήκη του cast είναι η Issa Rae στο ρόλο της Jessica Drew/ Spider-Woman, ενώ επιστρέφουν από την πρώτη ταινία οι Oscar Isaac ως Miguel O' Hara/Spider-Man 2099 και Jake Johnson ως Peter B. Parker/ Spider-Man.

Το Spider-Man: Across the Spider-Verse θα κάνει το ντεμπούτο του στις 2 Ιουνίου 2023, ενώ το Spider-Man: Beyond the Spider-Verse θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαρτίου 2024.