Guardians of the Galaxy The Holiday Special: Παίζει από τώρα στο ελληνικό Disney Plus

Ετοιμαστείτε για την εορταστική περιπέτεια των “Guardians“
25 Νοεμβρίου 2022 10:02
Guardians of the Galaxy The Holiday Special: Παίζει από τώρα στο ελληνικό Disney Plus

Διαθέσιμο στο ελληνικό Disney Plus είναι η χριστουγεννιάτικη ταινία της Marvel Studios και του MCU με τίτλο "Guardians of the Galaxy The Holiday Special", με πρωταγωνιστές φυσικά τους αγαπημένους "Guardians" του Chris Pratt σε σκηνοθεσία και σενάριο James Gunn

Παρακάτω θα βρείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν πατήσετε το "play" για το εορταστικό "Special Presentation" του MCU που είναι το δεύτερο που κυκλοφορεί, μετά το εξίσου ιδιαίτερο Werewolf by Midnight. 

Δείτε trailer και behind the scenes video

Η πλοκή του "Holiday Special" των Guardians

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή "οι Guardians of the Galaxy γιορτάζουν τα Χριστούγεννα και ξεκινούν ένα ταξίδι στη Γη για να βρουν στον Peter Quill το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο." Ο Star Lord προσπαθεί να ξεπεράσει το χαμό τη Gamora αλλά μάταια. Οι φίλοι του όμως θα προσπαθήσουν να του φτιάξουν το κέφι. Από τα trailers όμως γνωρίζουμε ότι οι Mantis και Drax θα είναι αυτοί που θα κάνουν το ταξίδι για να βρουν το δώρο που στην προκειμένη δεν είναι άλλος από τον "χολιγουντιανό θρύλο" Kevin Bacon. Ναι, ο Bacon παίζει τον εαυτό του εδώ. 

Το cast του εορταστικού των Guardians

Στο cast συμμετέχουν οι: Chris Pratt (Star Lord), Zoe Saldaña (Gamora), Dave Bautista (Drax), Karen Gillan (Nebula), Pom Klementieff (Mantis), Bradley Cooper (Rocket), Vin Diesel (Groot) και Sean Gunn (Kraglin). Το βασικότερο νέο πρόσωπο που θα εμφανιστεί στο special αυτό είναι ο Kevin Bacon που κάνει το ντεμπούτο του στο MCU, καθώς θα είναι το..."δώρο" του Peter Quill. Επίσης η Maria Bakalova (Borat 2) δανείζει τη φωνή της στον Cosmo the Spacedog. 

Πόσο διαρκεί; 

Όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης του James Gunn μέσα από το Twitter, το "The Guardians of the Galaxy Holiday Special" θα διαρκεί 44 λεπτά. Εξήγησε κιόλας πως επέλεξε αυτή τη διάρκεια γιατί "έτσι ήταν οι εορταστικές ταινίες και οι σειρές που λάτρεψε ως μικρό παιδί -χωρίς τα διαφημιστικά". 

Η επίσημη αφίσα

Πότε κυκλοφορεί; 

Το Marvel Studios’ Special Presentation: The Guardians of the Galaxy Holiday Special προβάλλεται από σήμερα 25 Νοεμβρίου 2022 μέσα από το Disney Plus.