Τρόλαραν τον “The Rock“ και το meme του με μια...αγελάδα που έγινε viral! (BINTEO)

Μετράει εκατομμύρια προβολές το βίντεο στο Twitter
24 Νοεμβρίου 2022 21:13
Τρόλαραν τον “The Rock“ και το meme του με μια...αγελάδα που έγινε viral! (BINTEO)

Ο Dwayne "The Rock" Johnson πριν γίνει ένας από τους μεγαλύτερους και πιο ακριβοπληρωμένους αστέρες του Χόλιγουντ ήταν ένας κορυφαίος παλαιστής του WWE. Εκεί λοιπόν είχε μια χαρακτηριστική κίνηση του ρόλου του "The Rock" που υποδυόταν στα ρινγκ -εξ ού και το παρατσούκλι- που σήκωνε το φρύδι του λέγοντας τη φράση "If You smell what The Rock is cooking?". 

Το σήκωμα του φρυδιού έγινε σήμα κατατεθέν του Johnson και φυσικά το ίντερνετ το μετέτρεψε σε meme, το οποίο υπάρχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ένα βίντεο όμως που έγινε viral έγινε η αφορμή για να επανέλθει στη δημοσιότητα. Στο εν λόγω χιουμοριστικό βίντεο που μετράει πάνω από 6.5 εκατομμύρια προβολές στο Twitter φαίνεται μια αγελάδα να κάνει το σήκωμα του φρυδιού του The Rock...οριακά καλύτερα από τον ίδιο. 

Δείτε το meme που έγινε viral: 

Το επικότερο όμως όλων ήταν το ότι ο The Rock το εντόπισε και το σχολίασε δίνοντας τα εύσημα στην αγελάδα για την "απρόσμενη" όπως είπε μίμησή του. 

Αυτόν τον καιρό ο Dwayne Johnson γυρίζει την χρισοτυγεννιάτικη ταινία "Red One" μαζί με τον Chris Evans για λογαριασμό της Amazon.