Μία από τις καλύτερες Resident Evil ταινίες έρχεται στο Netflix

Το φιλμ του Paul W.S. Anderson έρχεται τον Δεκέμβριο
24 Νοεμβρίου 2022 20:09
Μία από τις καλύτερες Resident Evil ταινίες έρχεται στο Netflix

Το Netflix πρόκειται να εμπλουτίσει την ταινιοθήκη του μέσα στον Δεκέμβριο και αποκάλυψε ότι θα φέρει το πρώτο Resident Evil του Paul W.S. Anderson. Συγκεκριμένα, από τον επόμενο μήνα θα μπορείτε να απολαύσετε μία από τις καλύτερες ταινίες του franchise, σύμφωνα με τους fans, στην οποία πρωταγωνιστεί η Milla Jovovich ως Alice.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι υπάρχει ήδη αρκετό Resident Evil περιεχόμενο στο Netflix, από τη δική του πρωτότυπη live-action σειρά, από πολλές RE ταινίες με την Jovovich, καθώς και το animated σόου Infinite Darkness.

Τώρα, όσον αφορά το εν λόγω φιλμ του 2002, αυτό φέρνει στοιχεία από τα πρώτα δύο βιντεοπαιχνίδια της Capcom, ακολουθώντας την περιπέτεια της Alice, και μιας ομάδας της Umbrella Corporation, οι οποίοι προσπαθούν να αποτρέψουν το ξέσπασα του ιού Τ, που βρίσκεται σε μυστικά υπόγεια εργαστήρια.

Μετά από αυτήν την ταινία ακολούθησαν πέντε sequels: Resident Evil: Apocalypse (2004), Resident Evil: Extinction (2007), Resident Evil: Afterlife (2010), Resident Evil: Retribution (2012) και Resident Evil: The Final Chapter (2016).

Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Ryan McCluskey, Oscar Pearce, Indra Ové, Anna Bolt, Joseph May, Robert Tannion, Heike Makatsch, Jaymes Butler, Stephen Billington, Fiona Glascott, Eric Mabius και Colin Salmon.

Για να μάθετε όλα όσα θα έρθουν στο Netflix μέσα στον Δεκέμβριο, μπορείτε να πατήσετε σε αυτό το σύνδεσμο.

Το Resident Evil θα γίνει διαθέσιμο στο ελληνικό Netflix στις 15 Δεκεμβρίου. Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε και το πρώτο trailer που είχε δημοσιευθεί για το φιλμ.