Black Panther 2: Αυτοί ήταν οι παραλίγο επικρατέστεροι ως διάδοχοι του ρόλου

Ο σεναριογράφος του Black Panther: Wakanda Forever αποκαλύπτει
24 Νοεμβρίου 2022 18:07
Black Panther 2: Αυτοί ήταν οι παραλίγο επικρατέστεροι ως διάδοχοι του ρόλου

Πριν το Black Panther: Wakanda Forever και ο σκηνοθέτης Ryan Coogler αποφασίσουν πως η Shuri (Letitia Wright) θα ήταν η διάδοχος του θρόνου και του ρόλου του T'Challa (Chadwick Boseman) ως προστάτη της Wakanda, υπήρξαν κι άλλες επιλογές στο τραπέζι.

Σε μια νέα συνέντευξη ενός εκ των σεναριογράφων, του Joe Robert Cole, στο Rolling Stone αποκαλύφθηκαν οι επικρατέστερες επιλογές της παραγωγής της Marvel Studios για το ποιος θα φορέσει τη στολή του Black Panther στο sequel. 

Ανάμεσα, λοιπόν στις επικρατέστερες επιλογές ήταν το όνομα του M'Baku του Winston Duke και της Nakia της Lupita Nyong'o, με τον ίδιο να δηλώνει πως "έπαιξαν για αρκετό καιρό" αυτά τα ονόματα στο τραπέζι.

Όσον αφορά την εμπορική του πορεία, το Black Panther 2 ύστερα από δύο εβδομάδες στις αίθουσες μετράει παγκοσμίως πάνω από $561 εκατομμύρια δολάρια στο box office. 

SPOILERS για το φινάλε της ταινίας


Σε μια από τις τελευταίες σκηνές του Wakanda Forever αφήνεται να εννοηθεί ότι η Shuri δεν είναι πλέον βασίλισσα της Wakanda, καθώς ο M'Baku σκάει από το πουθενά για να διεκδικήσει δια μονομαχίας τον θρόνο. Ίσως στο μελλοντικό Black Panther 3 να δούμε ότι ο M'Baku τελικά αναλαμβάνει το ρόλο του Black Panther. 


 

Λίγα λόγια για το Black Panther: Wakanda Forever

Η σύνοψη του Black Panther: Wakanda Forever:

Mετά τον θάνατο του Βασιλιά T'Challa, η Βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η Shuri (Letitia Wright), ο M’Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και η Dora Milaje (Florence Kasumba), πολεμούν για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Ενώ οι κάτοικοι της Wakanda προσπαθούν να προχωρήσουν, οι ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις του και με τη βοήθεια της War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) και του Everett Ross (Martin Freeman), να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το Βασίλειο της Γουακάντα. 

Στη σκηνοθεσία του "Wakanda Forever" συναντάμε ξανά τον Ryan Coogler, ο οποίος έφερε εις πέρας με επιτυχία την πρώτη Black Panther ταινία και έχει γυρίσει επίσης τα Creed, Fruitvale Station και το πολυβραβευμένο "Judas and the Black Messiah".

Black Panther: Wakanda Forever - Επίσημα μια από τις ακριβότερες παραγωγές της Marvel

Επίσης, παίζει και ο Martin Freeman που επιστρέφει στο ρόλο του Everett K. Ross, όπως και η Lupita Nyong'o στο ρόλο της Nakia. Το cast συμπληρώνουν οι Tenoch Huerta ως Namor, Angela Bassett, Danai Gurira, Winston Duke, Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena και Alex Livanalli.

Το Black Panther: Wakanda Forever προβάλλεται ήδη στις ελληνικές αίθουσες.