Superman: Το αφεντικό της DC αποκαλύπτει για το συμβόλαιο του Henry Cavill

Ο James Gunn βγήκε στο Twitter να διαψεύσει τα δημοσιεύματα
23 Νοεμβρίου 2022 23:05
Superman: Το αφεντικό της DC αποκαλύπτει για το συμβόλαιο του Henry Cavill

Τα τελευταία 24ωρα υπήρχε μια αναστάτωση από ένα δημοσίευμα που έλεγε ότι η επιστροφή του Henry Cavill ως Superman θα περιλάμβανε και τηλεοπτικές εμφανίσεις και όχι αποκλειστικά κινηματογραφικές. 

Το νέο αφεντικό της DC Studios και του κινηματογραφικού της σύμπαντος, James Gunn, βγήκε στο Twitter για να απαντήσει σε αυτά τα δημοσιεύματα που τελικά φαίνεται πως ήταν fake news. Ο Gunn ευθέως διέψευσε τα όσα λέγονται καθώς όπως είπε μεταξύ άλλων, "κανένας άλλος δεν γνωρίζει τι γίνεται στη DC Studios" πέραν του ιδίου και του co-CEO, Peter Safran

"Δεν είμαι σίγουρος αν λέτε επίτηδες ψέματα ή αν σας εκμεταλλεύεται κάποιος που σας λέει ψέματα, αλλά, όπως έχω δηλώσει εδώ ξανά, ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει τι συμβαίνει στα DC Studios αυτή τη στιγμή εκτός από εμένα και τον Peter. Αυτό θα περιλάμβανε και την υπογραφή οποιουδήποτε νέου συμβολαίου για οποιονδήποτε αυτή τη στιγμή".

Αν και θεωρείται σχεδόν σίγουρο, το Man of Steel 2 αλλά και ένα sequel του Black Adam δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη δια στόματος Gunn. 

Μιλώντας στο ScreenRant, o Cavill εξέφρασε τις πεποιθήσεις του για τη νέα εποχή του Man of Steel στο DCEU -μετά και την εμφάνισή του στο Black Adam- λέγοντας ότι ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι "να εμπνεύσει το κοινό": 

"Υπάρχουν πολλές συζητήσεις που πρέπει να γίνουν. Προφανώς, έχω μια πολύ στενή σχέση με τον χαρακτήρα. Υπάρχει κάτι εξαιρετικά ξεχωριστό σε αυτόν, κάτι εξαιρετικά ξεχωριστό στην ικανότητά του να δίνει και να αγαπά. Δεν εννοώ ρομαντικά, εννοώ την αγάπη του για τη Γη και για τους ανθρώπους που ζουν εδώ, και να κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν δυνατοί, να κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν οι ίδιοι σαν Σούπερμαν".

Πολύ σύντομα, βάσει των όσων έχει πει ο James Gunn, ίσως προς τις αρχές του 2023 θα μάθουμε και το χρονοδιάγραμμα της DC Studios για τη νέα εποχή του DCU και τα projects (ταινίες και σειρές) που θα περιλαμβάνει.