Ο Jim Carrey ήθελε κάποτε την horror ταινία του “Dumb & Dumber” αλά Paranormal Activity

Σε found-footage μορφή
23 Νοεμβρίου 2022 15:35
Ο Jim Carrey ήθελε κάποτε την horror ταινία του “Dumb & Dumber” αλά Paranormal Activity

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση που αναφέρει ότι ο Jim Carrey ήθελε κάποτε να φτιάξει μία ταινία τρόμου που θα βασιζόταν στο “Dumb & Dumber”. Ναι, καλά διαβάσατε, θα επικεντρωνόταν στην θρυλική κωμωδία, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο ίδιος, μαζί με τον Jeff Daniels.

Το Dumb and Dumber To γυρίστηκε εν μέρει σε ένα ξενοδοχείο στο Κολοράντο και από εκεί του ήρθε η ιδέα για να γυρίσει μία ταινία τρόμου βασισμένη σε αυτό το φιλμ. Αυτή η ιδέα του ήρθε μετά την προβολή και το hype που είχε δημιουργηθεί από το Paranormal Activity.

Όλες αυτές οι πληροφορίες ήρθαν στη δημοσιότητα διά στόματος Daniel Kwan (σκηνοθέτης), αφού δήλωσε τα εξής:

Βρισκόμασταν στα πρώτα βήματα της καριέρας μας, ο Jim Carrey μας αγκάλιασε. Μόλις είχε δει το Paranormal Activity και μας είπε “παιδιά, αυτό το found footage είναι φρίκη. Είναι θρίλερ, το έχετε δει;” Και εμείς του απαντήσαμε ότι το είχαμε ακουστά. Μετά μας είπε τα εξής: “Δεν έχω δει κανέναν να το κάνει, αλλά φανταστείτε το σε μία κωμωδία…Έχω μια υπέροχη ιδέα.”

Βασικά το σετ του Dumb and Dumber ήταν σε ένα «στοιχειωμένο σκηνικό». Και αυτό γιατί ήταν στο ξενοδοχείο που είχε εμπνευστεί το The Shining. Όλη την ώρα, όταν κάναμε γυρίσματα, κάποια πράγματα έσπαγαν, άνθρωποι χτυπούσαν λες και ήταν στοιχειωμένο όλο το σετ.

Ο Kwan συνέχισε λέγοντας ότι ο Carey του είπε ότι “Θα γυρίσουμε το Dumb and Dumber To, και θέλω κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, να κάνετε ένα μεγάλου μήκους βίντεο από τα παρασκήνια, που σιγά σιγά θα γίνει ταινία τρόμου.

Εμείς ήμασταν σε φάση οκ, αυτό θα είναι καταπληκτικό. Το γράψαμε και ήμασταν ενθουσιασμένοι. Μετά καθίσαμε με έναν παραγωγό και μας είπε ότι δεν πρόκειται να το κάνουν αυτό, καθώς ήδη γυρίζαμε το Dumb and Dumber To.

Και κάπως έτσι, δεν είδαμε ποτέ αυτό που είχε στο μυαλό του ο θρυλικός κωμικός. Εσείς θα θέλατε να δείτε μία τέτοια ταινία τρόμου; Πείτε μας στα σχόλια.

Tags: