Super Mario ταινία: Η Anya Taylor - Joy θα ντυθεί Peach για να προωθήσει την ταινία

Ανυπομονεί πολύ για το φιλμ
23 Νοεμβρίου 2022 12:36
Super Mario ταινία: Η Anya Taylor - Joy θα ντυθεί Peach για να προωθήσει την ταινία

Η Anya Taylor - Joy έδωσε μία νέα συνέντευξη στο MTV News και αποκάλυψε ότι θα ντυθεί πριγκίπισσα Peach για να προωθήσει την επερχόμενη ταινία The Super Mario Bros. Movie. Το φιλμ πρόκειται να καταφθάσει τον Απρίλιο του 2023 στους κινηματογράφους και η διάσημη ηθοποιός ετοιμάζεται από τώρα, ενώ αποκάλυψε ότι ανυπομονεί για την πρεμιέρα.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν έχει ασχοληθεί με τη σειρά παιχνιδιών και εξήγησε ότι δεν έπαιζε και τόσο όταν ήταν μικρή, αλλά μπήκε στον κόσμο του Mario Kart με την παρέα της.

Μόλις έκλεισα αυτή τη δουλειά οι φίλοι μου ενθουσιάστηκαν. Αγοράσαμε το Mario Kart και το λιώσαμε. Ωστόσο, ο αγαπημένος μου τρόπος να παίζω είναι στα arcades. Έχω γίνει τώρα μία hardcore arcade παίκτρια.

Η ταινία είναι «θεότρελη». Δε νομίζω ότι οι φίλοι μου είχαν ενθουσιαστεί τόσο με άλλη ταινία που έχω κάνει, όπως με αυτή.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι στο press tour που θα κάνει το 2023, σκοπεύει να ντυθεί ως την πριγκίπισσα Peach, να βάλει τη βασιλική κορόνα και να φορέσει τη στολή της χαρακτήρα.

Δείτε το βίντεο της Joy παρακάτω:

Το animated φιλμ The Super Mario Bros. Movie θα έρθει στις οθόνες με ένα πραγματικά υπέρλαμπρο cast. Εκτός από τον Chris Pratt ως Mario και την Anya Taylor- Joy ως Peach, θα δείτε και τον Luigi της Charlie Day, ενώ ο Jack Black δανείζει τη φωνή του στον Bowser.

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι: Keegan-Michael Key ως Toad, Seth Rogen ως Donkey Kong, Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Richardson ως Kamek, Sebastian Maniscalco ως Spike, ενώ έγινε γνωστό ότι ο επί δεκαετίες “Mario”, Charles Martinet, θα βρίσκεται και αυτός στην ταινία ως “έκπληξη”.

The Super Mario Bros. Movie: Διαφωνεί με το casting του Chris Pratt γνωστή voice actress

Η ταινία Super Mario Bros. θα καταφθάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Απριλίου του 2023.