Marvel: Αυτό είναι το επόμενο event που θα κάνει σημαντικές ανακοινώσεις

Αναμένεται να μάθουμε και να δούμε πράγματα για τις ταινίες του MCU που θα βγουν το 2023
22 Νοεμβρίου 2022 22:43
Marvel: Αυτό είναι το επόμενο event που θα κάνει σημαντικές ανακοινώσεις

Το επόμενο μεγάλο event που η Marvel ετοιμάζει νέες ανακοινώσεις για τις επερχόμενες ταινίες του MCU επιβεβαιώθηκε. Μετά το San Diego Comic-Con 2022 εκεί όπου η Marvel Studios "βρόντηξε" έρχεται το CCXP

Πρόκειται για την βραζιλιάνικη Comic-Con ή αλλιώς Comic-Con Experience όπως ονομάζεται και εκεί οι εταιρίες δίνουν το παρόν τα τελευταία χρόνια και φροντίζουν να πηγαίνουν με σημαντικές ανακοινώσεις για το λατινοαμερικάνικο κοινό. 

Έγινε γνωστό λοιπόν από το επίσημο account της διοργάνωσης στο Twitter ότι η Marvel θα δώσει το παρόν στο CCXP την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου.  

Κεντρικό πρόσωπο του πάνελ θα είναι ο mastermind του MCU και πρόεδρος της Marvel Studios, Kevin Feige. Μαζί του θα έρθουν οι αστέρες και συντελεστές του Ant-Man and the Wasp: Quantumania, δηλαδή οι Paul Rudd, Evangeline Lilly, Jonathan Majors και ο Peyton Reed. Η κυκλοφορία του πλησιάζει άλλωστε τον ερχόμενο Φεβρουάριο και είναι μια ιδανική συγκυρία για να το προωθήσει. 

Θα υπάρξει επίσης και ένα άλλο panel με κεντρικό θέμα το Guardians of the Galaxy Vol. 3 (Μάιος 2023), εκεί όπου εκτός απροόπτου θα δούμε το πρώτο trailer του, μιας και ο James Gunn επιβεβαίωσε ότι θα το δούμε εντός 30 ημερών. 

Πατώντας εδώ θα βρείτε τις επόμενες πέντε ταινίες του MCU που κυκλοφορούν εντός του 2023.