Το Spider-Man: Across the Spider-Verse θέλει να ρίξει σαγόνια

Για ένα φοβερά φιλόδοξο sequel μιλούν οι συντελεστές - Κυκλοφορεί νέο στιγμιότυπο
22 Νοεμβρίου 2022 19:36
Το Spider-Man: Across the Spider-Verse θέλει να ρίξει σαγόνια

Αναμφίβολα το Spider-Man: Into The Spider-Verse έγραψε ιστορία και έφερε την επανάσταση στις CG-animated ταινίες, ενώ απέσπασε και το Όσκαρ Καλύτερη Ταινίας το 2018. Τώρα, για το πολυαναμενόμενο sequel του με τίτλο "Spider-Man: Across the Spider-Verse" θέλει να σπάσει ξανά τα στενά του όρια και να προσφέρει μια εξίσου -αν όχι μεγαλύτερη- φιλόδοξη συνέχεια. 

Το Empire Magazine φιλοξενεί ένα αφιέρωμα στο Across the Spider-Verse, όπου αποκαλύπτει ένα νέο στιγμιότυπο από την ταινία, ενώ οι συντελεστές του μιλούν για αυτό με λόγια που σίγουρα ανεβάζουν το hype. 

Ο Phil Lord, ένας εκ των μυαλών πίσω από τα Spider-Verse και παραγωγός του sequel, αναφέρει γελώντας παράλληλα τα εξής: "Η πρώτη ταινία είχε μόνο ένα είδος animation που κυριαρχεί σε όλη την ταινία. Αυτή θα έχει έξι!"

Είπε πως έμαθαν πολλά από το -επίσης αριστουργηματικό- The Mitchells vs The Machines και θα τα εφαρμόσουν στο Spider-Verse 2: 

"Έτσι, παίρνουμε αυτά τα εργαλεία, προσθέτουμε όλα όσα μάθαμε στο The Mitchells Vs The Machines και στη συνέχεια τα αναπτύσσουμε περαιτέρω για να ανταποκριθούν στη φιλοδοξία αυτής της ταινίας. Η οποία είναι να σας ρίχνει τα σαγόνια κάθε φορά που μπαίνετε σε ένα νέο περιβάλλον, και επίσης να βεβαιωθούμε ότι το ύφος της ταινίας αντικατοπτρίζει την ιστορία και ότι οι εικόνες καθοδηγούνται από συναισθήματα, σε αντίθεση με κάποιο αβγοκέφαλο καλλιτεχνικό έργο. Το οποίο, παρεμπιπτόντως, είναι επίσης!"

Δείτε τη νέα εικόνα του Spider-Man: Across the Spider-Verse

Το ότι θα δούμε έξι διαφορετικά εικαστικά στιλ στο Across the Spider-Verse συνδέεται με το ότι η ιστορία θα μεταφερθεί σε έξι σύμπαντα με εκατοντάδες χααρκτήρες. 

To Spider-Man: Across The Spider-Verse είναι σε σκηνοθεσία των Joaquim Dos Santos, Kemp Powers και Justin K. Thompson, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι: Phil Lord, Chris Miller και Dave Callaham.

Ο Miles Morales του Shameik Moore ξεκινά μια νέα περιπέτεια σε κάθε μήκος του Multiverse στο 'Across the Spider-Verse' μαζί με την Gwen Stacy/Spider-Woman της Hailee Steinfeld και μια νέα ομάδα Αραχνοατόμων, που θα αντιμετωπίσουν έναν πανίσχυρο εχθρό. Αυτός είναι ο "Spot" που τη φωνή του δανείζει ο Jason Schwartzman (Fargo, Sing 2). Η νέα προσθήκη του cast είναι η Issa Rae στο ρόλο της Jessica Drew/ Spider-Woman, ενώ επιστρέφουν από την πρώτη ταινία οι Oscar Isaac ως Miguel O' Hara/Spider-Man 2099 και Jake Johnson ως Peter B. Parker/ Spider-Man.

Το Spider-Man: Across the Spider-Verse θα κάνει το ντεμπούτο του στις 2 Ιουνίου 2023, ενώ το Spider-Man: Beyond the Spider-Verse θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαρτίου 2024.