Nicolas Cage: Παίζει τον “John Wick“ της Άγριας Δύσης στη νέα του ταινία - Δείτε το trailer

Θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Ιανουάριο
22 Νοεμβρίου 2022 15:25
Nicolas Cage: Παίζει τον “John Wick“ της Άγριας Δύσης στη νέα του ταινία - Δείτε το trailer

Η Lionsgate έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από τη νέα ταινία του Nicolas Cage, η οποία ονομάζεται The Old Way. Πρόκειται για ένα θρίλερ εκδίκησης που λαμβάνει χώρα σε ένα western σκηνικό και επικεντρώνεται σε έναν πρώην gunslinger, τον Colton Briggs.

Πλάι στον Nicolas Cage θα βρίσκονται οι Ryan Kiera Armstrong, Abraham Benrubi, Clint Howard, Nick Searcy και Shiloh Fernandez. Το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει ο Carl W. Lucas, ενώ τη σκηνοθεσία ο Brett Donowho.

Το The Old Way επικεντρώνεται στον χαρακτήρα του Cage, έναν πρώην gunslinger που πίστευε ότι είχε αφήσει πίσω το παρελθόν του. Ωστόσο, όλα θα αλλάξουν όταν μια συμμορία δολοφονούν τη γυναίκα του. Έτσι συντετριμμένος πλέον αποφασίζει να πάρει εκδίκηση, αλλά όχι μόνος, καθώς μαζί του θα έχει και τη μικρή του κόρη.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι αυτή η ταινία δε θα είναι το μόνο project του Cage για το 2023, καθώς ο διάσημος ηθοποιός θα υποδυθεί και τον Κόμη Δράκουλα!

Το The Old Way θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 6 Ιανουαρίου 2023. Ωστόσο, στις 13 Γενάρη θα καταφθάσει και σε ψηφιακή μορφή. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.