Avatar: The Way of Water – Το επίσημο trailer έφτασε και είναι όσο επικό το φαντάζεστε!

Ξεκίνησαν οι πωλήσεις των εισιτηρίων
22 Νοεμβρίου 2022 08:58
Avatar: The Way of Water – Το επίσημο trailer έφτασε και είναι όσο επικό το φαντάζεστε!

Η Disney μόλις έδωσε στη δημοσιότητα το 2ο επίσημο trailer από το Avatar: The Way of Water. Συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις των εισιτηρίων ξεκίνησαν από σήμερα και για να το γιορτάσει σάς δίνει μια νέα ματιά από το πολυπόθητο sequel του James Cameron, που αναμένεται να γεμίσει τις αίθουσες σε λίγες εβδομάδες.

Το νέο βίντεο έχει διάρκεια τα 2 λεπτά σχεδόν και παρουσιάζει τις καλές και τις άσχημες στιγμές που περιμένουν την οικογένεια του Jake Sully από τις 16 Δεκεμβρίου, ενώ δείχνει και μερικά νέα και πανέμορφα πλάνα από αυτόν τον τεράστιο κόσμο.

Παρακολουθήστε το ολοκαίνουργιο trailer παρακάτω:

Η σύνοψη του Avatar: The Way of Water έχει ως εξής:

Το Avatar: The Way of Water διαδραματίζεται πάνω από 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και ξεκινά να διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους), τα βάσανα που τους ακολουθούν, τα άκρα που θα φτάσουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που θα δώσουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που θα υπομένουν.

Οι νέες επίσημες αφίσες:

Στο sequel πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi και Kate Winslet.

Το Avatar: The Way of Water θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου 2022.