Η Marvel αποκάλυψε και επίσημα ποιος είναι ο νέος Black Panther

Ή καλύτερα ποια είναι η νέα Black Panther
22 Νοεμβρίου 2022 00:11
Η Marvel αποκάλυψε και επίσημα ποιος είναι ο νέος Black Panther

Με κάθε επισημότητα πλέον η Marvel αποκάλυψε ποιος είναι ο νέος Black Panther του MCU, μετά τα γεγονότα του Black Panther: Wakanda Forever. Ή καλύτερα ποια είναι, καθώς η Marvel Studios κυκλοφόρησε μια νέα αφίσα του Black Panther 2 και σε αυτή πρωταγωνιστεί η Shuri της Letitia Wright, η οποία στην ταινία αναλαμβάνει τoν ρόλο της προστάτιδας της Wakanda. 

Δείτε τη νέα αφίσα: 

Ήδη η εισπρακτική επιτυχία του "Wakanda Forever" είναι σημαντική καθώς προβάλλεται εδώ και περίπου δύο βδομάδες, με τη συγκομιδή να ξεπερνάει πλέον τα $546 εκατ. δολάρια παγκοσμίως. Αν συνεχίσει έτσι ίσως να ξεπεράσει το Thor: Love & Thunder ($760 εκατ.) και το Doctor Strange in the Multiverse of Madness ($955 εκατ.). 

Τις εντυπώσεις μας για το Black Panther: Wakanda Forever, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Λίγα λόγια για το Black Panther: Wakanda Forever

Η σύνοψη του Black Panther: Wakanda Forever:

Mετά τον θάνατο του Βασιλιά T'Challa, η Βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η Shuri (Letitia Wright), ο M’Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και η Dora Milaje (Florence Kasumba), πολεμούν για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Ενώ οι κάτοικοι της Wakanda προσπαθούν να προχωρήσουν, οι ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις του και με τη βοήθεια της War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) και του Everett Ross (Martin Freeman), να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το Βασίλειο της Γουακάντα. 

Στη σκηνοθεσία του "Wakanda Forever" συναντάμε ξανά τον Ryan Coogler, ο οποίος έφερε εις πέρας με επιτυχία την πρώτη Black Panther ταινία και έχει γυρίσει επίσης τα Creed, Fruitvale Station και το πολυβραβευμένο "Judas and the Black Messiah".

Black Panther: Wakanda Forever - Επίσημα μια από τις ακριβότερες παραγωγές της Marvel

Επίσης, παίζει και ο Martin Freeman που επιστρέφει στο ρόλο του Everett K. Ross, όπως και η Lupita Nyong'o στο ρόλο της Nakia. Το cast συμπληρώνουν οι Tenoch Huerta ως Namor, Angela Bassett, Danai Gurira, Winston Duke, Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena και Alex Livanalli.

Το Black Panther: Wakanda Forever προβάλλεται ήδη στις ελληνικές αίθουσες.