Ant-Man 3: O Kang δείχνει γιατί είναι ο νέος μεγάλος κακός του MCU (ΦΩΤΟ)

Paul Rudd εναντίον Jonathan Majors στο νέο στιγμιότυπο του Ant-Man and the Wasp: Quantumania
21 Νοεμβρίου 2022 22:49
Ant-Man 3: O Kang δείχνει γιατί είναι ο νέος μεγάλος κακός του MCU (ΦΩΤΟ)

To Ant-Man and the Wasp: Quantumania απέχει αρκετούς μήνες ακόμη, αλλά η Marvel Studios επέλεξε να το προμοτάρει πριν καν αρχίσει να προβάλλεται το Black Panther: Wakanda Forever στις αίθουσες με ένα πρώτο trailer. 

Χάρη στο αφιέρωμα του Empire για το Ant-Man 3 πήραμε μια νέα ματιά στην ταινία και συγκεκριμένα στο τετ-α-τετ που θα έχει ο Scott Lang του Paul Rudd με τον Kang the Conqueror του Jonathan Majors. Και πραγματικά η φωτογραφία αυτή δίνει μια γεύση του φορτισμένου κλίματος αλλά και του άκρως απειλητικού Kang, ο οποίος είναι ο επόμενος μεγάλος -επιπέδου Thanos- κακός του MCU. 

Δείτε το νέο στιγμιότυπο του Ant-Man 3

Παράλληλα, στο ίδιο αφιέρωμα, ο Reed μίλησε για το πώς το Ant-Man 3 συνδέεται με το Avengers: The Kang Dynasty, μιας και το σενάριο γράφει το ίδιο πρόσωπο, ο Jeff Loveness: 

"Νομίζω ότι έχει βαθύ αντίκτυπο στο MCU. Ο Jeff Loveness, ο οποίος έγραψε αυτή την ταινία, γράφει και το "The Kang Dynasty", οπότε έχει γίνει πολλή συζήτηση για τον αντίκτυπο που θα έχει αυτή η εμφάνιση του Kang The Conqueror. Υπάρχουν μεγάλα σχέδια που ετοιμάζονται".

Λίγα λόγια για το Ant-Man 3

Στο cast συμμετέχουν οι: Paul Rudd ως Scott Lang, Michael Douglas ως Hank Pym, Michelle Pfeiffer ως Janet Van Dyne και την Evangeline Lilly ως Wasp/Hope Van Dyne, Kathryn Newton ως Cassie Lang, Bill Murray και ο Jonathan Majors ως Kang. 

H επίσημη σύνοψη του "Quantumania" έχει ως εξής: 

Στην ταινία, η οποία εγκαινιάζει επίσημα την 5η φάση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, οι σούπερ-ήρωες Scott Lang και Hope Van Dyne επιστρέφουν για να συνεχίσουν τις περιπέτειές τους ως Ant-Man και Wasp. Μαζί με τους γονείς της Hope, τον Hank Pym και την Janet Van Dyne, η οικογένεια βρίσκεται να εξερευνά το Quantum Realm, να αλληλεπιδρά με παράξενα νέα πλάσματα και να ξεκινά μια περιπέτεια που θα τους ωθήσει πέρα από τα όρια που νόμιζαν ότι ήταν πιθανά."

Ο Peyton Reed επιστρέφει και πάλι στη σκηνοθεσία, μετά την πρώτη ταινία της "Ant-Man" τριλογίας.

Ολόκληρο το χρονοδιάγραμμα των ταινιών και σειρών της Marvel για το Phase 5 θα το βρείτε εδώ

Το Ant-Man and the Wasp: Quantumania θα βγει στις αίθουσες στις 17 Φεβρουαρίου του 2023