Fast 10: Ξέφυγε το budget της ταινίας – Θα κοστίσει πολλά εκατομμύρια!

Ανέβηκε ο προϋπολογισμός της Universal
21 Νοεμβρίου 2022 19:42
Fast 10: Ξέφυγε το budget της ταινίας – Θα κοστίσει πολλά εκατομμύρια!

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση που αναφέρει ότι το budget του “Fast X” εκτινάχθηκε κατά πολύ. Όπως μεταφέρει το The Wrap, ο προϋπολογισμός της Universal Pictures έχει ξεφύγει από αυτό που είχε στο μυαλό της αρχικά, αφού το δέκατο φιλμ του franchise θα είναι πιο ακριβό και από το Fast 9.

To κόστος της επερχόμενης ταινίες αγγίζει τώρα τα 340 εκατομμύρια. Το προηγούμενο φιλμ, το οποίο ήταν επίσης τεράστια παραγωγή, είχε κοστίσει μόλις 200 εκατομμύρια. Φαίνεται πως το budget του Fast and Furious 10 ανέβηκε και σε αυτό έπαιξε σίγουρα ρόλο και το τεράστιο cast του, μιας και πέρα από τον Vin Diesel θα δείτε και τον Jason Momoa και την Brie Larson.

Η Brie Larson αποκαλύπτει τη χαρακτήρα που θα υποδυθεί στο Fast X (ΦΩΤΟ)

Στο cast θα συμμετέχουν και οι: Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Chris "Ludacris" Bridges, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel και Sung Kang, ενώ θα επιστρέψει η Charlize Theron ως "Cipher" αλλά και ο Michael Rooker στο ρόλο του Buddy από το F9. Οι νέες προσθήκες του πολυπληθούς cast είναι ο Jason Momoa (Aquaman, Dune) στο ρόλο του κακού της ταινίας και άλλοι.

Για την ιστορία, το F9 έβγαλε 725 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office (ενώ πολλά σινεμά ήταν κλειστά λόγω κορωνοϊού) και αυτό σημαίνει ότι το Fast 10 θα μπορούσε άνετα να το ξεπεράσει, μιας και οι κινηματογράφοι λειτουργούν πλέον κανονικά.

Το Fast 10 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου 2023.