Babylon: Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του La La Land έχει Margot Robbie και Brad Pitt! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Ιανουάριο σε όλες τις αίθουσες παγκοσμίως
21 Νοεμβρίου 2022 18:11
Babylon: Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του La La Land έχει Margot Robbie και Brad Pitt! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Paramount Pictures έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο featurette βίντεο από την επερχόμενη ταινία του Damien Chazelle (La La Land, Whiplash), με τίτλο Babylon. Το νέο φιλμ του σκηνοθέτη απαρτίζεται από ένα τεράστιο cast ηθοποιών, στο οποίο μεταξύ άλλων θα δείτε την Margot Robbie, τον Brad Pitt και τον Tobey Maguire.

Σε αυτό το μικρό βίντεο, με τίτλο “Welcome to Babylon”, ο δημιουργός λέει ότι αυτή η ταινία είναι το «μεγαλύτερο πράγμα που έχει κάνει ποτέ». Έτσι, παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση και να μάθετε περί τίνος πρόκειται η νέα ταινία του Οσκαρικού Damien Chazelle.

Το ήδη λαμπρό cast συμπληρώνουν οι Olivia Wilde, Samara Weaving, Jean Smart, Li Jun Li, Jovan Adepo, Katherine Waterston, Flea, Lukas Haas, Rory Scovel, P.J. Byrne, Spike Jonze, Chloe Fineman, Jeff Garlin και Max Minghella.

Η ταινία σε παραγωγή της Paramount Pictures, εκτός από ένας πανίσχυρος διεκδικητής για τα επερχόμενα Oscars, είναι και μια ωδή στην Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ, τότε που γινόταν η μετάβαση στις ομιλούμενες ταινίες.

Babylon: Η νέα ταινία των Margot Robbie και Brad Pitt πάει «καρφί» για τα Όσκαρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι περισσότεροι χαρακτήρες ωστόσο είναι καρικατούρες πραγματικών αστέρων της εποχής, όπως αποκαλύπτει ο σκηνοθέτης. Για παράδειγμα ο Jack Conrad του Pitt εμπνέεται από τους John Gilbert, Clark Gable και Douglas Fairbanks, ενώ η Nellie LaRoy της Robbie εμπνέεται από τις Clara Bow, Jeanne Eagels, Joan Crawford και Alma Rubens.

Το Babylon θα παίξει σε ορισμένους κινηματογράφους στις 25 Δεκεμβρίου, αλλά στις 6 Ιανουαρίου 2023 πρόκειται να κυκλοφορήσει «κανονικά» σε όλα τα σινεμά. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.