Black Panther: Wakanda Forever - Τεράστια επιτυχία για την ταινία της Marvel!

Ξεπέρασε το μισό δις!
21 Νοεμβρίου 2022 13:33
Black Panther: Wakanda Forever - Τεράστια επιτυχία για την ταινία της Marvel!

Φαίνεται πως ο κόσμος πήγε στους κινηματογράφους να δει τη νέα ταινία της Marvel, καθώς έγινε γνωστό, ότι το Black Panther: Wakanda Forever ξεπέρασε το μισό δισεκατομμύριο στο παγκόσμιο box office. Πρόκειται για μία ακόμη τεράστια επιτυχία από την εταιρία, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι το φιλμ παίζει στα σινεμά εδώ και δύο εβδομάδες (περίπου).

Όπως μεταφέρει το Collider, τα 288 εκατομμύρια δολάρια είναι από την αγορά της Αμερικής, ενώ συνολικά έχει φέρει 546 εκ. δολάρια σε έσοδα παγκοσμίως. Το Wakanda Forever βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 7η θέση για το 2022 και αναμένεται να φτάσει ακόμα πιο ψηλά και ίσως να ξεπεράσει τα Doctor Strange in the Multiverse of Madness (955 εκατομμύρια δολάρια) και Thor: Love and Thunder (760 εκατομμύρια δολάρια).

Black Panther: Wakanda Forever - Επίσημα μια από τις ακριβότερες παραγωγές της Marvel

Εκτός ΗΠΑ, οι μεγαλύτερες πωλήσεις εισιτηρίων έγιναν στο Ηνωμένο Βασίλειο με σχεδόν 27 εκ. δολάρια, στο Μεξικό με 22,8 εκ. δολάρια και στην Γαλλία με 21,6 εκ. δολάρια.

Όσον αφορά προηγούμενες ταινίες του MCU, το Wakanda Forever έχει ήδη ξεπεράσει τα The Incredible Hulk (265 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως), Captain America: The First Avenger (370 εκατομμύρια δολάρια), Eternals (402 εκατομμύρια δολάρια), Shang-Chi και το Legend of the Ten Rings (432 εκατομμύρια δολάρια), το Thor (449 εκατομμύρια δολάρια) και το Ant-Man (518 εκατομμύρια δολάρια).

Black Panther: Wakanda Forever - Επίσημα μια από τις ακριβότερες παραγωγές της Marvel

Λίγα λόγια για το Black Panther: Wakanda Forever:

Η σύνοψη του Black Panther: Wakanda Forever:

Mετά τον θάνατο του Βασιλιά T'Challa, η Βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η Shuri (Letitia Wright), ο M’Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και η Dora Milaje (Florence Kasumba), πολεμούν για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Ενώ οι κάτοικοι της Wakanda προσπαθούν να προχωρήσουν, οι ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις του και με τη βοήθεια της War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) και του Everett Ross (Martin Freeman), να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το Βασίλειο της Γουακάντα. 

Στη σκηνοθεσία του "Wakanda Forever" συναντάμε ξανά τον Ryan Coogler, ο οποίος έφερε εις πέρας με επιτυχία την πρώτη Black Panther ταινία και έχει γυρίσει επίσης τα Creed, Fruitvale Station και το πολυβραβευμένο "Judas and the Black Messiah".

Επίσης, παίζει και ο Martin Freeman που θα επιστρέψει στο ρόλο του Everett K. Ross, όπως και η Lupita Nyong'o στο ρόλο της Nakia. Το cast θα συμπληρώσουν οι Tenoch Huerta ως Namor, Angela Bassett, Danai Gurira, Winston Duke, Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena και Alex Livanalli.

Το Black Panther: Wakanda Forever βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου του 2022.