Ο Ryan Reynolds έχει ετοιμάσει μια ολόκληρη Deadpool ταινία που δε γυρίστηκε ποτέ

Και θα ήταν ειδικά αφιερωμένη στα Χριστούγεννα
20 Νοεμβρίου 2022 20:23
Ο Ryan Reynolds έχει ετοιμάσει μια ολόκληρη Deadpool ταινία που δε γυρίστηκε ποτέ

Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας του ταινίας για το Apple TV+, το χριστουγεννιάτικο Spirited στο οποίο συμπρωταγωνιστεί ο Will Ferrell, o Ryan Reynolds έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που παραχώρησε στο μέσο Big Issue, ο αστέρας του Hollywood έκανε γνωστό πως σε συνεργασία με τους συγγραφείς των Deadpool και Deadpool 2, Rhett Reese και Paul Wernick, είχαν ολοκληρώσει το σενάριο για μια Χριστουγεννιάτικη Deadpool ταινία. Βέβαια, το project τελικά δεν προχώρησε ποτέ, με τον Reynolds να εργάζεται πλέον στο τρίτο βασικό κεφάλαιο, όπου θα παίξει πλάι στον Hugh Jackman.

Οι δηλώσεις του Ryan Reynolds για την Χριστουγεννιάτικη Deadpool ταινία που δε γυρίστηκε ποτέ:

Πριν από τέσσερα χρόνια, ο Rhett Reese, ο Paul Wernick και εγώ γράψαμε μια χριστουγεννιάτικη ταινία με πρωταγωνιστή τον Deadpool. Ωστόσο, χάθηκε μέσα στην αναταραχή της εξαγοράς της Fox από την Disney και δεν έγινε ποτέ.

Ίσως μια μέρα να καταφέρουμε να κάνουμε αυτή την ταινία. Δεν είναι μιούζικαλ. Είναι μια πλήρης χριστουγεννιάτικη ταινία με τον Deadpool. Ίσως, μια μέρα.

Όσα ξέρουμε για το Deadpool 3 μέχρι τώρα:

Πρόσφατα ο Reynolds δήλωσε ότι τα γυρίσματα του Deadpool 3 θα ξεκινήσουν πριν το καλοκαίρι του 2023. 

Η Marvel Studios δε θέλει να πειράξει καν το αριστουργηματικό φινάλε του "Logan", επομένως το Multiverse θα δώσει λογικά μια εξήγηση στην επιστροφή του Wolverine. Όπως φαίνεται ο Hugh Jackman θα υποδυθεί έναν διαφορετικό variant του Wolverine, καθώς αυτός του "Logan" θα είναι νεκρός. 

Το Deadpool 3 θα αποτελέσει επίσης την πρώτη ταινία του franchise υπό την ηγεσία της Marvel Studios και θα είναι επιβεβαιωμένα η πρώτη R-rated (ακατάλληλη για ανηλίκους) ταινία του MCU. 

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024