Marvel vs DC: O James Gunn έριξε την καλύτερη ατάκα για το debate

Ο σκηνοθέτης των Guardians of the Galaxy αποκάλυψε και πότε φεύγει από τη Marvel
19 Νοεμβρίου 2022 10:51
Marvel vs DC: O James Gunn έριξε την καλύτερη ατάκα για το debate

Με τον πιο απλό τρόπο ο James Gunn, σκηνοθέτης των Guardians of the Galaxy και νέο αφεντικό του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC, σχολίασε την "αιώνια διαμάχη" μεταξύ Marvel και DC. 

Ως γνωστόν είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχει μεγαλουργήσει και στις δύο πλευρές, τόσο του MCU όσο και του DCU (πρώην DCEU) και λόγω αυτού είναι από τα πιο κατάλληλα άτομα εκεί έξω για να εκφέρουν απόψεις σχετικά με τα δύο σύμπαντα. 

Σε ένα νέο του tweet, όπου μίλησε και μέχρι πότε θα είναι μεταξύ Marvel και DC, ο Gunn έκλεισε το σχόλιό του λέγοντας:

Ο κόσμος δεν θα τελειώσει εάν αγαπάτε και τους δύο. 

Την απάντηση αυτή έδωσε σε πολλούς χρήστες του Twitter που τον κατέκριναν για το γεγονός πως ενώ ετοιμάζει το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αλλά και το "Holiday Special" του Disney Plus, είναι παράλληλα co-CEO της DC Films. 

Ως προς το μέχρι πότε θα είναι και στις δύο εταιρίες, ο Gunn αποκάλυψε ότι η θητεία του στη Marvel Studios θα λήξει και επίσημα, μόλις ολοκληρωθεί η περιοδεία προώθησης του Guardians of the Galaxy 3 τον ερχόμενο Μάιο. 

"Όπως έγινε σαφές σε όλο τον Τύπο, μέχρι τον Μάιο, είμαι τόσο στην DC όσο και στην Marvel. Έχω αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων 10 ετών της ζωής μου στην τριλογία των Guardians, και δεν πρόκειται να τους εγκαταλείψω ούτε αυτούς, ούτε τους χιλιάδες ανθρώπους που δούλεψαν για αυτούς την ύστατη ώρα.

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2023, ενώ το Marvel Studios’ Special Presentation: The Guardians of the Galaxy Holiday Special θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Νοεμβρίου 2022 μέσα από το Disney+.