Indiana Jones 5: Πρώτη ματιά στον θρυλικό “Indy” του Harrison Ford!

Μέσα από τις νέες αφίσες του Empire Magazine
18 Νοεμβρίου 2022 19:47
Indiana Jones 5: Πρώτη ματιά στον θρυλικό “Indy” του Harrison Ford!

Το Indiana Jones 5 αναμένεται να φτάσει στους κινηματογράφους τον Ιούνιο του 2023 και το Empire Magazine έχει μια μεγάλη έκπληξη για τους fans.

Συγκεκριμένα, το γνωστό περιοδικό φιλοξενεί σήμερα, στο νέο του εξώφυλλο, τον θρυλικό “Indy” του Harrison Ford και μάς δίνει την πρώτη ματιά από την εμφάνιση του χαρακτήρα.

Δείτε τις πρώτες εικόνες του Indiana Jones παρακάτω:

Ο θρύλος επιστρέφει! Ο Harrison Ford είναι ο Indiana Jones σε αυτό το αποκλειστικό του Empire Magazine.

Σε αυτό το τεύχος, ο Ford μαζί με τους James Mangold και άλλους πρόκειται να μιλήσουν για το επερχόμενο φιλμ. Αυτό θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου, οπότε θα μάθουμε περισσότερα για το νέο κεφάλαιο σε μερικές ημέρες από σήμερα.

Indiana Jones: Η Disney ετοιμάζει την τηλεοπτική σειρά του θρυλικού franchise

Όσον αφορά το Indiana Jones 5:

Εκτός του πρωταγωνιστή Harrison Ford θα δούμε στο cast και τους Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Mads Mikkelsen (Rogue One: A Star Wars Story), Thomas Kretschmann (King Kong), Boyd Holbrook (Logan), Shaunette Renée Wilson (Black Panther), Toby Jones (Captain America: The First Avenger) και Antonio Banderas (The Mask of Zorro).

Indiana Jones 5: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας (ΕΙΚΟΝΑ)

Το Indiana Jones 5 είναι σε σκηνοθεσία James Mangold (Walk the Line, Logan), αντικαθιστώντας τον Στίβεν Σπίλμπεργκ που για πρώτη φορά θα εκτελεί μόνο χρέη παραγωγού στο franchise.

Αξίζει να αναφερθεί πως είναι το πρώτο φιλμ του franchise, ύστερα από 14 ολόκληρα χρόνια απουσίας, μιας και τελευταία φορά το είδαμε στους κινηματογράφους το 2008 με το Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull.

Το Indiana Jones 5 έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2023.