Dune: Part 2 – Η Zendaya σάς στέλνει την αγάπη της από τον Arrakis (ΦΩΤΟ)

Μία πανέμορφη φωτογραφία από τα γυρίσματα του sequel
18 Νοεμβρίου 2022 18:15
Dune: Part 2 – Η Zendaya σάς στέλνει την αγάπη της από τον Arrakis (ΦΩΤΟ)

Τα γυρίσματα του Dune: Part 2 έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Ιούλιο και πραγματοποιούνται σε διάφορες τοποθεσίες, όπως στις Βουδαπέστη, Ιορδανία και Ιταλία. Τώρα, η Zendaya, η οποία βρίσκεται αυτόν τον καιρό στο Άμπου Ντάμπι, είπε να μοιραστεί με τους fans της μία εικόνα από τα γυρίσματα

Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός ανέβασε ένα story στο Instagram και μεταξύ άλλων ζήτησε συγγνώμη που είχε χαθεί για λίγο, αλλά αυτό έγινε επειδή δουλεύει σκληρά στο Dune 2. Μάλιστα έδειξε και μία καταπληκτική φωτογραφία «από το ηλιοβασίλεμα του Arrakis» και έστειλε την αγάπη της στους fans για όλη τη στήριξη.

Ξέρω ότι έλειπα για λίγο, αλλά είμαι εδώ. Δουλεύω…κλασσικά. Τέλος πάντων σας στέλνω την αγάπη μου από τον Arrakis.

Η επίσημη πρώτη σύνοψη του Dune Part 2 έχει ως εξής:

Η συνέχεια της ιστορίας θα εξερευνήσει το μυθικό ταξίδι του Paul Atreides και πως θα ενώσει τις δυνάμεις του με την Chani και του Fremen, καθώς βρίσκεται σε πολεμική τροχιά ζητώντας εκδίκηση από τους συνωμότες που κατέστρεψαν την οικογένειά του.

Ξεκινά μία περιπέτεια για να αποτρέψει το τραγικό μέλλον που μόνο εκείνος μπορεί να προβλέπει, καθώς έρχεται αντιμέτωπος με μια δύσκολη απόφαση που θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην αγάπη της ζωής του και τη μοίρα ολόκληρου του σύμπαντος.

Dune: Part 2 – Η ταινία του Denis Villeneuve θα έρθει πιο νωρίς στους κινηματογράφους

Στο sequel θα δείτε και πάλι τους Timothee Chalamet ως Paul Atreides, Zendaya ως Chani, Rebecca Ferguson ως Lady Jessica, Josh Brolin ως Gurney Halleck, Dave Bautista ως Glossu 'Beast' Rabban, Charlotte Rampling ως Gaius Helen Mohiam και Javier Bardem ως Stilgar. Ωστόσο, θα έχουμε και πολλά νέα πρόσωπα, όπως τους Lea Seydoux ως Lady Margot, Christopher Walken ως Emperor Shaddam IV, Florence Pugh ως κόρη του Princess Irulan και Austin Butler ως Fey-Rautha.

Για την ιστορία το Dune με 10 υποψηφιότητες απέσπασε έξι βραβεία Όσκαρ στην φετινή Τελετή Απονομής, ενώ στο box office σημείωσε μεγάλη επιτυχία με πάνω από $400 εκατ. σε μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας.

Το Dune: Part 2 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 3 Νοεμβρίου 2023.