Έρχεται remake για μια γνωστή ταινία των '80s

Είχε κυκλοφορήσει το 1981
18 Νοεμβρίου 2022 17:53
Έρχεται remake για μια γνωστή ταινία των '80s

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση που αναφέρει ότι μία θρυλική ταινία από το 1981 πρόκειται να κυκλοφορήσει ξανά ως Reboot. Ο λόγος γίνεται για το Escape from New York του John Carpenter που είχε πρωταγωνιστή τον Kurt Russell.

Όπως μεταφέρει το Deadline, το reboot έχουν αναλάβει οι δημιουργοί του Scream, Radio Silence των Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett και Chad Villelle. Μάλιστα, ο Carpenter θα βρίσκεται στην ταινία ως εκτελεστικός παραγωγός.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες για το φιλμ, όπως αν θα διηγηθεί την ίδια ιστορία ή θα προσεγγίσει κάτι άλλο. Αλλά ούτε ξέρουμε αν ο Russell θα έχει το ρόλο του ως Snake Plissken, που ήταν εκείνος το κεντρικό πρόσωπο στα Escape from New York και Escape from LA. Αυτή τη στιγμή ακούγεται ότι οι δημιουργοί ψάχνουν τον σεναριογράφο.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η υπόθεση του Escape from New York λέει τα εξής:

Η Νέα Υόρκη είναι φυλακή «υψίστης ασφαλείας». Δεν υπάρχει ελπίδα διαφυγής. Μια ανατριχιαστική ταινία όχι πολύ μακρινού μέλλοντος από το μεγάλο και καθιερωμένο πια δημιουργό του «Χάλοϊν» και της «Ομίχλης», Τζων Κάρπεντερ. Είμαστε στο 1997. Η Νέα Υόρκη είναι μια φυλακή «υψίστης ασφαλείας» που διευθύνεται από την καινούργια Αστυνομική Δύναμη των Η.Π.Α. Σ’ αυτήν δεν υπάρχει περίπτωση διαφυγής. Η πόλη εγκαταλελειμμένη από τους κατοίκους της, κατοικείται από 3 εκατομμύρια διεφθαρμένους εγκληματίες. Το αεροπλάνο του προέδρου των Η.Π.Α. πέφτει μέσα στη Νέα Υόρκη. Ο πρόεδρος αιχμαλωτίζεται…

Σε αυτή την ταινία έπαιζαν και οι Lee Van Cleef, Ernest Borgnine, Donald Pleasence, Isaac Hayes, Season Hubley, Harry Dean Stanton, Adrienne Barbeau και Tom Atkins.

Τέλος, οι Radio Silence ετοιμάζουν αυτόν τον καιρό και το Scream 2, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου του 2023.