Οι παραγωγοί των Conjuring και Halloween θα ενώσουν τις δυνάμεις τους

Για να φέρνουν horror περιεχόμενο
18 Νοεμβρίου 2022 14:20
Οι παραγωγοί των Conjuring και Halloween θα ενώσουν τις δυνάμεις τους

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση που αναφέρει ότι το James Wan και ο Jason Blum βρίσκονται σε συζητήσεις τον τελευταίο καιρό, για να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Ο πρώτος έχει την Atomic Monster και ο δεύτερος την Blumhouse Productions, δύο εταιρίες που επικεντρώνονται στις ταινίες τρόμου, με τεράστιες επιτυχίες στο ιστορικό τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety οι δύο "τιτάνες" θα φτιάξουν ένα μεγάλο "σπίτι" που θα φιλοξενεί "ανατριχίλες και συγκινήσεις", ενώ στο επίκεντρο θα βρίσκεται η Universal Pictures. Η Blumhouse, που μας έχει χαρίσει τα τελευταία χρόνια πολλά horror/slasher φιλμ, μιλάει επί του παρόντος με την Universal, για μία συμφωνία που θα έχει μέσα και την Atomic Monster.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η συνεργασία της Atomic και του James Wan έληξε μέσα στη χρονιά, ύστερα από σχεδόν 10 χρόνια. Τι θα γίνει, όμως, αν κλείσει η συμφωνία;

Μετά από αυτή τη συγχώνευση, οι δύο εταιρίες θα λειτουργούν ξεχωριστά, με την κάθε μία να διατηρεί τη δική της δημιουργική αυτονομία και ταυτότητα. Η Atomic Monster αναμένει να χρησιμοποιήσει την υπάρχουσα υποδομή της Blumhouse και να φέρει νέες ταινίες, σειρές και άλλο περιεχόμενο. Η ιδέα πίσω από τη συγχώνευση αυτή είναι να αυξηθεί η παραγωγή και από τις δύο πλευρές. Ελπίζουν επίσης να επεκταθούν σε παιχνίδια που σχετίζονται με τον τρόμο.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι η εταιρία του Wan έχει στο ιστορικό της ταινίας όπως τα Annabelle, The Conjuring 2, Lights Out, The Nun, Malignant και άλλες. Η Blumhouse έχει τα Split, Get Out, Happy Death Day, The Forever Purge, Halloween Kills, Paranormal Activity: Next of Kin, Dashcam, The Black Phone, Mr. Harrigan's Phone, Halloween Ends, Run Sweetheart Run, Soft & Quiet, Nanny, Insidious και άλλες.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.