Ο Willem Dafoe παίζει σε ένα νέο, αρρωστημένο και “ελληνικό“ θρίλερ - Δείτε το trailer

Η πρώτη ματιά στην ταινία “Inside“ του Βασίλη Κατσούπη δεν είναι για κλειστοφοβικούς
17 Νοεμβρίου 2022 21:33
Ο Willem Dafoe παίζει σε ένα νέο, αρρωστημένο και “ελληνικό“ θρίλερ - Δείτε το trailer

Θρίλερ ταινία με Willem Dafoe, αρρωστημένα, κλειστοφοβικά σκηνικά και με ελληνική υπογραφή, γίνεται; Γίνεται και λέγεται "Inside" με το πρώτο trailer της ταινίας, σε σκηνοθεσία Βασίλη Κατσούπη να κυκλοφορεί ήδη από την Focus Features. 

Το ψυχολογικό θρίλερ υπογράφει ο Έλληνας σκηνοθέτης που πριν από μερικά χρόνια μας χάρισε το μικρού μήκους "O Φίλος μου ο Larry Gus" (My Friend Larry Gus), σε σενάριο του Ben Hopkins. To trailer είναι ακατάλληλο για κλειστοφοβικούς καθώς βλέπουμε τον Dafoe να παγιδεύεται σε ένα πανάκριβο και high tech διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, προσπαθώντας να κλέψει ένα έργο τέχνης. 

Μόνο που αντιλαμβάνεται ότι οι συνεργάτες του τον έχουν παρατήσει στη μοίρα του και αναγκάζεται να επιβιώσει στο πολυτελέστατο και γεμάτο έργα τέχνης διαμέρισμα, μόνο που καταλήγει να χάνει τα λογικά του. 

Το σενάριο της ταινίας έχει ως εξής: 

Το INSIDE αφηγείται την ιστορία του Νέμο, ενός κλέφτη έργων τέχνης που έχει παγιδευτεί σε ένα ρετιρέ της Νέας Υόρκης, αφού η ληστεία του δεν πήγε όπως είχε σχεδιαστεί. Κλειδωμένος μέσα, με τίποτα άλλο εκτός από ανεκτίμητα έργα τέχνης, πρέπει να χρησιμοποιήσει όλη την πονηριά και την εφευρετικότητά του για να επιβιώσει.

Δείτε τις αφίσες της ταινίας που είναι σαν...έργα τέχνης: 

Το Inside αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 10 Μαρτίου 2023. 

Δείτε το αρρωστημένο trailer του Inside: 

Tags: