Disney: Πρώτο trailer για το Elemental, τη νέα ταινία της Pixar όπου τα αντίθετα έλκονται

Η 27η ταινία της Pixar έρχεται το καλοκαίρι
17 Νοεμβρίου 2022 20:28
Disney: Πρώτο trailer για το Elemental, τη νέα ταινία της Pixar όπου τα αντίθετα έλκονται

Η Disney και η Pixar αποκάλυψαν πλήρως με ένα πρώτο teaser trailer το "Elemental", την πολυαναμενόμενη ταινία του στούντιο μετά το "Lightyear", που αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι στις αίθουσες. 

Στην 27η ταινία της Pixar ταξιδεύουμε στην Element City, εκεί όπου τα στοιχεία της φύσης είναι οι κάτοικοί της. Δηλαδή οι φυλές του αέρα, του νερού, της φωτιάς και της Γης συνυπάρχουν μεταξύ τους. Δύο όμως στοιχεία εντελώς αντίθετα μεταξύ τους θα αρχίσουν να έλκονται μεταξύ τους, θέτοντας έτσι πολλά ερωτήματα για την ίδια τους την ύπαρξη και τη ζωή. 

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Ember και Wade δανείζουν τις φωνές τους οι Leah Leeis και Mamoudou Athie αντίστοιχα. Τη σκηνοθεσία του "Elemental" ανέλαβε ο βετεράνος της Pixar, Peter Sohn, γνωστός για το "The Good Dinosaur" του 2015, ενώ το σενάριο υπογράφει η Brenda Hsueh. 

Το σενάριο σύμφωνα με την Disney έχει ως εξής: 

Η ιστορία παρουσιάζει την Ember, μια σκληρή, εύστροφη και φλογερή νεαρή γυναίκα, της οποίας η φιλία με έναν διασκεδαστικό, γλυκανάλατο, χαλαρό τύπο ονόματι Wade αμφισβητεί τις πεποιθήσεις της για τον κόσμο στον οποίο ζουν.

Tο "Elemental" θα βγει στις αίθουσες στις 16 Ιουνίου του 2023. 

Δείτε το trailer του Elemental

Tags: