Vietnamese Horror Story: Το νέο θρίλερ από βιετναμέζικους αστικούς θρύλους θα σας σοκάρει (ΒΙΝΤΕΟ)

Φαίνεται από το trailer ότι έχει κάτι ιδιαίτερο
16 Νοεμβρίου 2022 12:44
Vietnamese Horror Story: Το νέο θρίλερ από βιετναμέζικους αστικούς θρύλους θα σας σοκάρει (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπάρχει μία horror ταινία που «φρίκαρε» όσους την είδαν και έρχεται από το μακρινό Βιετνάμ. Ο λόγος γίνεται για την ανθολογία Vietnamese Horror Story, η οποία έγινε πριν λίγες ώρες διαθέσιμη και στην Αμερική.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, η ανθολογία αυτή έσπασε ρεκόρ εισιτηρίων στο Βιετνάμ. Έρχεται σε σκηνοθεσία του Tran Huu Tan και περιλαμβάνει τρία κεφάλαια, με το 1ο να επικεντρώνεται σε μια ηθοποιό που αναζητά την αιώνια ομορφιά. Το 2ο ακολουθεί έναν μάγο που κάνει συμφωνία με τον διάβολο, ενώ το 3ο σε ένα μέντιουμ που αναζητά τα λείψανα ενός νεκρού κοριτσιού.

Οι πρώτες πληροφορίες

Τρομακτικές ιστορίες τρόμου με νεκρούς που ζωντανεύουν σε τρεις ανησυχητικές ιστορίες εμπνευσμένες από βιετναμέζικους αστικούς θρύλους με folklore.

Το VFX της ταινίας διαχειρίστηκε το Bad Clay Studio, μια εταιρία με έδρα το Ho Chi Minh με επικεφαλής τον Γαλλο-βιετναμέζο, Thierry Nguyen, ο οποίος έχει δουλέψει στα X-Men: Days Of Future Past, Mad Max: Fury Road και Pokémon Detective Pikachu.

Το φιλμ υπάρχει διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στο SCREAMBOX για την Αμερική. Πρόκειται για μία υπηρεσία που φιλοξενεί πολλές horror ταινίες, όπως το Deep Fear, το Terrifier 2, τα All Jacked Up και Full of Worms και άλλα. Δείτε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε και αν θα παίξει στην Ελλάδα.